M-am uitat şi eu că am tot văzut pe aici despre Death Note. Chiar merită.Am văzut şi anime-ul şi filmul.Nu am vrut să fie prins Light, dar L a fost genial.
Hey,am ajuns la zi cu The Originals, vai...Primele 2 sezoane au fost cat de cat faine, dar al treilea extraordinar, mai ales partea a doua a sezonului,dar totusi,cam sad,very sad, finalul...
Si..Supernatural,cum mai merge, ce pareri ai, pe unde ai mai ajuns?
L-am vazut demult.
Uita-te si la Durarara daca vrei, il ador
*poza de profil de acolo o am*
Ai rabdare si incearca sa nu iei spoilere prea mari caci dupa isi pierde tot farmecul =]]
Parere?
Well, Light, L si Ryuk sunt pur si simplu geniali. *Il ador pe Ryuk*
Mello si Near m-au cam enervat dar nu foarte mult...
Pe parcursul seriei am tinut mereu cu Light, chiar daca este gresit sa omori oameni.
Este destul de original. Eu i-am dat un 10 pe myanimelist chiar daca nu mi-au placut animatiile si grafica. *ce pretentii sa ai de la un anime din anul acela? *
In schimb personajele si plot-ul sunt de nota 10. Cine da mai putin de atat sa se faca scenarist *sa vedem daca ii iese ceva mai bun *
Nu cred ca esti singurul care vrea sa fie prins Light dar dupa cum am spus... eu tin cu Light.
Am tot vazut pareri pro Death Note si am zis:ok, sa vedem!
Trecusera mai bine de 30 min din film si nu.l vazusem nici pe Mengele, nici pe Kramer, niciun Raus.
Zic:ce păcăneaua ma.sii mai e si asta? Am notat filmul cu 2 si am inchis calculatorul.
Death Note e anime bro nu film, wtf
Ah,de asta nu am vazut picior de nazist in el, bro!
Tin cu Light (KAMI), o sa iti zic ceva si as dori sa-m dai funda, light isi continua existenta in anime-ul Death Parade! Dupa ce termini death note cauta Death Parade! FUNDA daca tot pui intrebari da si funda! Death Note este cel mai bun anime! Il poti compara cu altele doar ca acesta este mai scurt deci, in fine placerea de durata ca episoade nu conteaza, conteaza extazul cu care urmaresti fiecare episod de la 1-35 si cauta filmul death note filmul 1 anime l`succesor si da la sfarsit sa vezi ce se intampla cu light dupa ep.37, regizorul a taiat si a pus secventa in filmul ala!