| GulubuntzBudulush a întrebat:

Pe ce canale se difusează telenovele așa mai mult adică să dea la greu telenovele să fie ceva obișnuit? Asta în afară de Pro 2, Pro Gold și Național TV. Pe ce canale se mai dufezează. Și enumerați câteva efecte nocive ale lor. Spuneți-mi niște exemple de seriale turcești.

Răspuns Câştigător
| telenovelistasiempre a răspuns:

Singurele canale care mai difuzeaza telenovele la ora actuala sunt:
Pro 2
18:00 Legea Iubirii (Por Amar Sin Ley) sezonul 2 urmata din 3 decembrie de Muzica Tradarii (La Reina Soy Yo) - ambele latino marca Televisa;
19:00 Lasa-ma Sa Zbor (La Piloto) - latino marca Televisa.

Pro Gold
20:30 La Doña - latino marca Telemundo.
22:30 Vin Iubiri Neasteptate - latino marca Televisa.

Ambele fiind reluari de pe Pro 2.

AXN White
17:45/ 17:55/ 18:00, etc (se decaleaza des orarul, poate incepe si la 19:00) Admiratoarea (La Fan) - latino marca Telemundo.

TVR 2
Iubire Dincolo de Timp (Alem Do Tempo) - brazilian matca Globo.

Dar pe Pro 2 se difuzeaza constant telenovele. Ah si uitasem de Happy Channel, dar acesta va relua telenovelele din ianuarie, moment nu are niciuna. Inainte de Craciun ei fac pauza la ele.

Anul acesta Happy Channel a difuzat:
- Triunful Dragoste (Triunfo del Amor) - latino marca Televisa.
- Marimar - latino marca Televisa.
- Minciuna (La Mentira) - latino marca Televisa. Ultima latino pe anul acesta pe acest canal.
Au dat si O Cenusareasa la Rio (otalmente Demais) anul acesta, e serial brazilian marca Globo. Dar e reluare, nu stiu daca se pune la socoteala.

Si mai sunt programe care dau seriale latino, dar cum ai zis telenovele nu le mai mentionez.

E bine de stiut ca nu se mai difuzeaza asa multe telenovele si atat de diversificate ca inainte.

Ca efecte ocive ar fi faptul ca unele pot da dependenta incat sa te faca sa chiulesti de la ore, sa le vezi pe net cu orele, sa te faca sa stai mai mult in casa si sa iesi mai putin afara.

Sincer, pot fi si un refugiu, cel putin pentru mine au fost, pe langa ca am invatat spaniola, m-au ajutat cand imi faceau colegii bullying la scoala/ liceu.

Cat despre serialele turcesti, este moda lor, deci sunt peste tot. Cateva exemple:
- Promisiunea (Yemin 2007);
- Intrigi si Seductie (Yer Gök Ask);
- Lale/ Anotimpul Lalelor (Lale Devri);
- Canan, Destin Furat (Canan);
- Stadiul Relatiei: Complicat (İlişki Durumu: Karışık);
- Trandafirul Negru (Karagül);
- Lupta Rozelor (Güllerin Savaşı);
- Dragoste cu Imprumut (Aşk Yeniden);
- Iarna Razbunarii (Kış Güneşi);
- Steaua Sufletului (Çoban Yıldızı);
- Dragoste La Prima Vedere (Benim Hala Umudum Var);
- Pretul Dragostei (Kiralık Aşk);
- Bahar: Viață Furată (O Hayat Benim);
- Suleyman Magnificul: Sub Domnia Iubirii (Muhteşem Yüzyıl)
- Unchiul Kara (Karadayı);
- A Opta Zi (8. Gün);
- Esarfa Rosie (Al Yazmalım).

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Vizioneaza Kanal D. Este post turcesc.

Întrebări similare