Paginile alea sunt puse acolo ca sa faca si aia niste bani.
Ti-am spus ca sa nu mori proasta.
Thanks deșteptule, m-ai luminat, dar tot nu te-ai prins la ce ma refeream, deci nu știu care va muri prost dintre noi doi. Când intri pe un site și îți intra alta pagina cu viruși și porcarii, asta nu este în regulă. Caut ceva sigur, nu ma interesează de reclamele acelor oameni, cum fac bani și alte chestii, asa ca te sfătuiesc sa îți cumperi o carte de bune maniere, ai uitat cum se vorbește frumos și te mai miri de ce oamenii sunt cum sunt. Te enervezi stupid de repede pentru nimic, asta nu e de bine!
Si cum rahat vrei sa-si intretina site-ul?
Si daca erai asa desteapta instalai Adblock Plus sau Ublock Origin si intrai pe ce site vrei, nu mai apareau reclame.
Ca sa nu zic ca nu te ajut, spune-mi ce browser folosesti.
Sincer chiar nu îmi place ca vorbești așa! Nu mai am nevoie de ajutor, merci oricum! Nu este frumos din partea ta sa faci așa, chiar nu înțelegi? Fără cuvinte urâte, te rog! Nu trebuie sa te enervezi, a fost o simpla întrebare, atâta tot, nu erau necesare cuvintele urâte
Sunt necesare, crede-ma.
Nu-mi pasa daca nu-ti place limbajul meu.
Macar puteai sa dai un search pe Google ''cum se descarca filme/seriale'' si nu mai asteptai 2 ore pentru un **** de raspuns
Https://filmeseriale.online
Si eu ma uit la To si la multe alte seriale, si folosesc site-ul de mai sus. E foarte bun.
Riana23 întreabă: