| pwp a întrebat:

Pe cine ati alege? Ian Somerhalder sau Robert Pattinson? Justifica-ti!

Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Ian Somerhalder e chiar genul care imi place imi plac ochii albastri si verzi la un brunet si el e dragut dar nu pricep ce culoare au ochii lui de fapt albastri sau verzi ca l-am vazut si asa si asa o fi cu lentile de contact sau filmarea era altfel dar imi place de el, robert nu e genul meu desi imi place ca si conceptie are o atitudine mai libertina, Ian este preferatul meu happy

27 răspunsuri:
| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Grea alegere! Cred ca Robert. De ce? Nu stiu, dar il ador, dar si Ian este printre favoriti mei si arata mai bine decat Rob. Dar raman la Roberthappy Plus ca filmul Twilight este mai original, deoarece scriitoarea nu sa informat despre vampiri deloc de aceea nu seamana deloc cu cei din folclor si au un stil original, pe de alta parte, vampiri din The Vampires Diaries sunt descrisi exact ca in folclor

| Yumitsu a răspuns:

Ian somerhalder in semiumbra si robert...tot asa happy

| kindness a răspuns:

Robert Pattinson.este foarte dragutlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ian somerhalder pentru ca ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat de frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ian somerhalder pentru ca ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat de frumos

| Abcdefg123 a răspuns:

Robert Pattinson love struck

Prin simplul fapt ca este o " bunaciune ", cu o cariera de actor scurta dar brilianta love struck. Pentru ca nimeni nu putea juca mai bine rolul lui Edward love struck :]. Pentru ca facea / face o pereche perfecta cu Khris day dreaming.

| Nirvana a răspuns:

Ian! Pentru ca este superb, incantator si foarte hot. Mi-a placut mult de Rob, dar cu siguranta Ian l-a intrecut. Ian i-a dat viata lui Damon, i-a dat viata intregului serial VD. Prin urmare Ian e cel mai hot si fara sa stau pe ganduri il aleg pe el

| Gizăz a răspuns:

Din nou zic: Justifică-m!

Mai bine ai învăta să scrii în loc să te încingi ca o târfă pe-aici.

| camycamy a răspuns:

Eu una pe Robert Pettinson

| Lollidella a răspuns:

O doamne, ce intrebare rolling eyes
Logic ca il aleg pe Ian love struck
E de 100 de mii de ori mai frumos decat vampirul ala sclipicios phbbbbt
Chiar nu pot sa inteleg ce vedeti asa de minunat si de frumos la sclipirici asta? thinking
E urat si are si o expresie faciala de iti vine sa :-&

P. S.:Acum sigur ar trebui ca vreo fana de`a lu sclipirici sa`mi raporteze raspunsul pentru ca nu l`am ridicat in slavi pe favoritul lor :-J

| Krissa_2143 a răspuns:

Ian mai repede, nu'mi place cum joaca Robert si e foarte nespalat. in + Robert nu arata prea bine mai ales cu parul ala yawn Deeeci Ian e mai smecherbatting eyelashes

| pau89 a răspuns:

Cu siguranta pe Ian. e mult mai sarmant, iar zambetul lui e demential big grin

| Kenny a răspuns:

Ian Somerhalder. xD
C'mon, the guy's too fuckin hot. straight face
Hai sa zic si ca Robert Parkinson pardon Pattison e ok, nu pot sa zic ca nu. Dar Ian are... acel ceva. Mai ales ca e persoanju' rauuu. drooling si joaca foarte bine. laughing

| Miяu a răspuns:

Ian Somerhalder

CLAR

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The Vampire Diaries e mai credibil. adica si in alte filme cu vampiri, acestia ard la soare, mananca uneori si mancare. La inceput cand am citit Twilight Saga am ramas impresionata. adica imi place, nu am ce zice dar dupa ce m-am uitat la The Vampires Diaries si chiar True Blood mi-am dat seama ca Twilight nu e chiar asa de misto. cat despre Robert si Ian. multa lume zice ca Robert e cel mai frumos barbat. sincer mi se pare o aberatie, nici macar nu arata asa bine si mai are si o groaza de par pe el ceea ce ma cam dezgusta si nici macar nu l'am vazut fara camasa asa intr'o poza ca sa zicem " vai cat de sexy e" deci dupa parerea mea Ian e mult mai frumos si mai sexybig grin

| sabinutza10 a răspuns:

Ian pentru ca este foooooarte frumos, are niste ochi superbi si are acel ceva care te atrage:X Nu numai in The Vampire Diaries, ci in toate filmele in care a jucat. Tipul e superb:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ian pentru ca este foooooarte frumos, are niste ochi superbi si are acel ceva care te atrage:X Nu numai in The Vampire Diaries, ci in toate filmele in care a jucat. Tipul e superb:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi eu una pe ROBERT PATTINSON deoarece este frumos si nimeni nu a mai interpretat un rol mai bine ca el! Si stiu ca probabil fanii lui Ian vor sari cu gura dar fiecare cu fanii saibatting eyelashes! Oricum pentru Robert Pattinson tot respectul... Sweetest boy! A lot of kisses!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca pe Ian.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ian!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ian love struck
El are Cva Speciial!
Si rolul lui DamOn, oaii love struck e minunath!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ian somerhalder forever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in calitate de fan the vampire diaries si twilight spun ca si va rog sa fiti atenti la mine si eu sunt ca boc, ian e mai tare.si va rog nu spuneti ca sunt analfabeta ca calculatorul nu merge tocmai bine.am facut cacufonie si sper ca v-ati prins.va multumesc din suflet, boc.multumesc,dar nu stiu de ce va multumesc pentru ca nu mi-ati dat niciodata sa mananc, ma rog sa va arat cat de draguta sunt va spun, multumesc pentru atentia acordata.cu drag boc si base

| love13 a răspuns:

Ian love struck
~ochi albastri love struck brunet love struck hot love struck genul meu love struck.sarcasmul ala in rolul lui Damon [ din tvd ]. pfff ma omoara love struck. So: Ian preferatul meu.love struck!

| Manu3la a răspuns:

Ce intrebareeeeeeeeeee!? Logiccccc ca peeeee Iannnnnnn! :X

| Sandik a răspuns:

Ian.