I-ai dat funda aluia cu raspuns absolut eronat, poti sa descarci pe Netflix atat pe pc cat si pe telefon pentru a viziona continutul cand n-ai acces la internet, trebuie doar sa-ti descarci aplicatia lor disponibila si pentru telefon si pentru pc. Si da, ai acces la continutul intreg in perioada free.
In perioada gratuita poti sa faci absolut tot ce poti face si in perioada platita, ba mai mult poti sa vizionezi filme pe 4 dispozitive in acelasi timp daca alegi abonamentul de 4 dispozitive (poti schimba tipul de abonament oricand înainte de a trece in perioada contra cost).In perioada platita poti viziona filme simultan doar pe atatea dispozitive cate iti permite abonamentul platit, adica 1, 2 sau 4.
Filme poti downloada de pe Netflix dar numai daca instalezi aplicatia Netflix pe care o gasesti gratuit pe net. Daca intri din browserul de internet nu se pot downloada filme.
Din pacate acele filme downloadate se pot viziona doar cu aplicatia Netflix si au un termen de valabilitate de 2 saptamani dupa care expira. Filmelor downloadate expirate li se poate prelungi perioada de valabilitate daca intri in aplicatie si dai pe optiunea de reinnoire pentru acel film. Pentru asta trebuie sa ai abonament activ.
Salutare! Poți vedea de la seriale, la filme și documentare până la orice ține de copii, totul în perioada gratuită.
Netflix are 3 limitari:
1 ecran, poti sa vezi orice pe un ecran
2 ecrane poti sa vezi orice pe 2 ecrane DAR SI HD
4 ecrane... poti sa vezi si 4k
deci in perioada free o sa iti dea 1 ecran
pana acum nu am incercat sa downloadez, in teorie ar trebui sa se poata din cauza ca atat timp cat tu vezi stream-ul se numeste ca poti sa il si copiezi, in practica sunt niste mecanisme de protectie, presupun ca, chiar foarte avansate, si peste care s-ar putea trece cu programul care trebuie,
DAR
eu nu o sa imi risc contul doar ca sa iau in calculator un film pe care oricum pot sa il vad, mai ales ca nu am nici un fetish cu share (nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie sa dau la altii) in plus pot sa gasesc t0rrenti pentru orice!