| FollowYourDreamss a întrebat:

Pentru cei care au urmarit telenovela Fara sani nu exista paradis, imi puteti spune careva pe larg despre ce este vorba si ce se intampla intre titi si catalina?! As fi onorata daca cineva mi-ar povesti ce se intampla in intreg serialulbig grin

1 răspuns:
| didi2802 a răspuns:

Intreg serialul este cam lung si cam complicat sa-l explici.Este vorba despre o fata, Catalina, saraca, care influentata de niste colege de scoala ce erau prostituate pentru mafioti si aveau bani si haine frumoase, erau plimbate in masinile scumpe ale mafiotilor, mergeau la vilele acestora etc. ajunge si ea sa practice meseria. Titi este un mafiot care se indragosteste de Catalina.Catalina este totusi complexata de faptul ca toate prietenele ei aveau sani mari, in ciuda faptului ca ea era frumoasa.Scopul ei in marea parte a serialului este sa se opereze, sa-si puna silicoane.Catalina trece prin toate aceste chestii impreuna cu o alta colega de a ei,"Diavolita", cea care recruta fete pentru mafioti, si ajunge in capitala unde se culca cu un doctor pentru a-i pune silicoane, dar doctorul ii va pune silicoane folosite deja ceea ce va duce la complicatii, ajunge iubita unui mos mafiot care se indagosteste nebuneste de ea, dar la final o va trada pentru "Diavolita" si etc......va ajunge intr-o campanie antidrog impreuna cu "Diavolita" .....sunt multe lucruri in serial si sunt multe personaje, oricum Catalina va muri la final, Titi va ajunge in inchisoare,"Diavolita" va ramane cu mosul si restul personajelor vor sfarsi unele mai bine, altele mai rau. happy Sper ca te-am ajutat cat de cat, am vizionat telenovela mai demult(nu regulat totusi, dar stiu in mare subiectul si am vazut multe episoade) si am povestit din amintiri, sper ca se pune si asta. big grin
Ma bucur daca am fost de ajutor. happy

Întrebări similare