| cristiana1234 a întrebat:

Pentru cei care se uita la animeuri. cuiia placut mirai nikky? de ce? care e personajul vostru preferat?

Răspuns Câştigător
| Analleea a răspuns:

Ador Mirrai Nikki, a fost foarte, foarte tare! De ce? Pentru ca e foarte incurcat, sunt trei lumi, dupa ce Yuuki si Yuno din a doua lume incearce sa se sinucida impreuna ca sa nu trebuiasca sa se omoare din cauza jocului in care participa, Yuno nu moare.Cand Yuno vede ca a ramas fara Yuuki, merge dupa Yuuki din prima lume si o omoara pe Yuno de aici.Yuuki si Yuno incep sa aiba o relatie si pe la jumatea anime-ului Yuuki se prinde cum sta treaba cu Yuno.Yuno vrea sa il omoare pe Yuuki si cand crede ca l-a omorat merge dupa Yuuki din a trea lume.Yuuki nu moare si merge dupa Yuno.Cand Yuno e aproape sa o omoare pe Yuno din a treia lume Yuki intervine si o ia in brate pe Yuno(cea din a doua lume)Yuno din dragoste pentru Yuuki se omoara.(Yuuki(din prima lume) si Yuno(a doua lume)se iubeau foarte mult.Yuuki a ajuns zeu, datorita jocului in care participa si a ramas singur.In manga iti arata ca Yuuki din a treia lume vine dupa el, in anime nu iti arata dar se aud ceva zgomote.Deci de asta imi place desenul, datorita relatiei dintre ei doi si incurcatura aia cu lumile, mi se pare ca e un pic ca Tsubasa Chronicle, alt desen pe care il ador.happy Personajul preferat....nu am neaparat nu personaj preferat, ii prefer pe Yuuki si Yuno impreuna. Sper ca ai inteles ceva din ce am scris happy