| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a întrebat:

Pentru cei care se uita la naruto : ce o sa se intample cu sasuke? il omoara naruto? revine in sat? sunt o multime de pareri pe net... voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| saku970 a răspuns:

Eu cred ca Naruto o sa reuseasca sa il convinga sa se intoarca in sat, adica am citit asta undeva pe net si pana la urma care ar mai fi farmecul daca l-ar ucide pe Sasuke care este un personaj principal si imagineaza-ti ce ar face Naruto daca ar fi ucis.Eu sper sa se intoarca in sat.

| birdie14 a răspuns:

Buna.Am citit pe un site oficial despre anime,si am inteles ca va avea o lupta decisiva intre Naruto si Sasuke,iar personajul principal,Uzumaki, in ucide pe Sasuke.Dar cine stie, creatorul poate schimba oricand cursul povestii.Asa ca degeaba se discuta tot felul de ipoteze.
Bafta!

| Myuu a răspuns:

O lupta Naruto vs Sasuke va exista cu siguranta!
Insa nu cred ca Naruto il va convinge pe Sasuke deoarece Sasuke e un razbunator si calea lui ninja este ura.Naruto nu are cum sa moara deoarece este personajul principal, iar daca moare Sasuke nu va mai exista un rival pentru Naruto si nici asa multa actiune(parerea mea).In manga Naruto ii spune lui Sasuke ca vor murii amandoi in lupta, iar daca se intampla asta serialul nu va mai
continua deoarece nu vor mai fii cele mai importante personaje.
Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa moara amandoi decat sa supravietuiasca doar unul (iar Naruto cred ca ar fi devastat daca isi omoara cel mai bun prieten) sau sa se intoarca Sasuke in Konoha(ceea ce nu cred ca se va intampla).Mai avem de asteptat finalul serialului si lupta dintre Naruto si Sasuke happy

| ijustwannarun a răspuns:

@あんぞりあ are dreptate happy... asa ii happy in sfarsit cineva care chiar citeste manga si nu se uita doar la imagini big grin. Dar nu cred ca o supravietuiasca unul dintre ei. Ori aman2 ori niciunul big grin. Daca supravietuieste Sasuke ar fi o prostie (parerea mea straight face) ar muri personajul principal si ar fi numai jale in Konoha laughing) asa ca NU. Iar sa moara Sasuke si sa supravietuiasca Naruto ar fi ca si cum ar muri aman2 pentru ca Naruto ar fi in cea mai depresiva stare si nu ar mai fi la fel niciodata straight face din o gramada de motive happy. Asa ca nu ramane decat sa moara aman2 ce ar duce la finalul Naruto sau sa supravietuiasca aman2 ce ar duce la continuarea povestii care s-ar axa tot pe Naruto&Sasuke big grin.