Spoilers! De ce nu ai precizat?
Anyway, daca nu mor Daryl si Michonne, voi continua serialul.
Opinia cea mai pertinentă despre acest Terminal, la momentul acesta, poate fi cea a lui Joe ("nu este un sanctuar este o minciună"), răspuns la întrebarea lui Daryl.Probabil un loc asemănător cu Woodbury.Vom vedea și nu putem anticipa încă un final tragic pentru acest sezon.
Initial si eu am avut aceeasi parere, insa conform voturilor de aici am vazut ca majoritatea oamenilor se gandesc ca Terminus este un loc rau: http://blogs.amctv.com/......de-15-us/. De asta am vrut sa aflu si alte opinii.
Păi când am spus un loc asemănător cu Woodbury,asta nu înseamnă că Terminalul este un loc bun,salvator, și acel Woodbury a fost o minciună, așa că acest Joe s-ar putea să aibă dreptate și probabil că Beth a fost răpită chiar de "acel nenorocit"cum spune chiar Joe și a cărei față i-a fost văzută doar de Tony (suficient însă pentru a fi recunoscut).Și Rick a fost martorul unei scene relativ asemănătoare (cu cea relatată de Joe/două ep. în urmă).Și toți se îndreaptă acum spre acest Terminal. Unii au ajuns, dar vom vedea, probabil că bine nu va fi, dar nici nu putem anticipa un final de sez.tragic (doar din cât am văzut până acum).
Anonymous412 întreabă:
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: