Buna! Ambele sunt divizii de wrestling, insa Raw este considerat mult mai popular, de aceea numai superstarurile au acces acolo. Smackdown in schimb, desi are superstaruri la fel de mediatizate, este considerata o divizie inferioara, deoarece concurentii de acolo nu mai sunt suficienti de populari pentru Raw.
@Andr3y Raw este considerat mai bun decat Smackdown. In wrestling nu conteaza cine castiga, ci conteaza spectacolul (sper ca nu te-am surpins cu ceva, stiai ca este doar un spectacol, absolut nimic din show nu e real). In Smackdown ajung cei care desi au fost populari, cota lor a scazut. In fiecare luna un luptator este mai popular decat altul.
Totul este doar un show oricum, pana si popularitatea luptatorilor este manevrata de organizatorii spectacolului. Ei decid cine castiga, ei decid care sunt replicile wrestlerului si asa mai departe. Sper ca te-am facut sa intelegi.
Bafta!
@Andr3y Deja mi-ai dat dreptate spunand ca Raw este considerat mai bun decat Smackdown, de ce ne tot targuim pe un site care nu e destinat pentru asa ceva? Eu asta am incercat sa subliniez, ca o divizie este considerata mai buna decat alta, pentru ca asta e diferenta pana la urma, nu? Cat despre superstaruri, am spus de prima data ca Smackdown "desi are superstaruri la fel de mediatizate", deci am recunoscut ca sunt foarte populare si acolo. Cu toate acestea Raw este mai bun si mai speclaculos.
Bafta!
Diabolique vreau sa te contrazic cu ceva...cum adica concurentii din SmackDown nu sunt suficienti de populari pentru Raw? Mereu si in Smack sunt superstaruri de top [Randy Orton / Christian / Big Show --> in prezent ]. E adevarat ca in Raw este "miezul" adica majoritatea vedetelor de top dar si in SD sunt superstaruri de prima clasa.
Ah.si... ca si completare: Mereu smackdown a batut raw La survivor series [2004 sau 2005 nu mai stiu exact ], Si la ultimele 2 bragging right!
Ah si ca raspuns la intrebare. Diferenta este cea care a spus Diabolique Sunt 2 divizii diferite.
@Diabolique! Serios! Cred ca sunt in top 10 cunoscatori de wrestling din tara ) Nu m'ai surprins cu nimic. si cum poti sa zici ca in Smack sunt superstaruri mai putin populare ) Orton e pe locul 2 in topul celor mai bune superstaruri ale anului [dupa Miz] [nu doar din wwe ci din toate industriile ] Dar putem privi si in trecut: Smackdown'ul a fost divizia apogeului de cariera a multor superstaruri. Cel mai cunoscut este Undertaker! Taker e in Smack de foarte mult timp... ce vrei sa spui? ca nu a fost spectaculos? Sa nu-l uitam pe regretatul Eddie Guerrero. Si lista continua. Intelege. sunt 2 divizii! E adevarat ca Raw este considerat mai tare pentru ca in primul rand show'ul dureaza 2 ore si in al doilea rand Smack'ul nu este LIVE. Nu are absolut nici o treaba cu spectacolul. Se mai fac schimbari din cand in cand la draft atata tot. Niciodata nu se ia dupa spectacol sau asa ceva. Nu uita ca acum cativa ani [din nou imi scapa exact anul. 2004 daca nu cumva ] Triple H care era liderul celor din Evolution a fost transferat in Smackdown!