| FilosofulDepresiv2022 a întrebat:

Pentru cei care sunteti la zi cu anime-ul Attack on Titan:Cine credeti ca are intentiile cele mai drepte dintre Zeke is Eren? Eu cred ca Zeke pentru ca mai bine sa moara Eldienii si sa dispara titanii, decat sa moara mare parte din populatia lumii pentru ca Eren sa-i salveze pe ai lui si titanii sa fie transmisi! Voi ce credeti? Argumentati pe cat posibil!

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai lasa ne naibii cu prostiile astea de desene animate cretine si idioate.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu te-a intrebat nimeni nimic!

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cretin si idiot esti tu!

| Danny28 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Lasă-l că-i prost de dă în gropi.

| FilosofulDepresiv2022 explică:

Auzi, iti lipsesc niste neuroni? Astea nu sunt desene pentru copii de 7 ani, sunt pentru oameni maturi! Mai lasa-ma-n pace cu pseudo-stiinta si cu teorii tale de 2 bani, Attack on Titan e un serial anime foarte bun!

| FilosofulDepresiv2022 explică:

1.Nu sunt desene, sunt anime-uri happy
2.Ai fi surpins sa afli cati se uita happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că Eren are intențiile cele mai bune, deși atunci când se transformă în titan își m-ai pierde controlul pentru că este la început cu transformările în titan, el este un om bun ce vrea să ajute omenirea să scape de titani.
A făcut mici greșeli ca atunci când s-a transformat în titan, și-a pierdut controlul și a atacat-o pe sora sa vitregă Mikasa, dar cu timpul a învățat să-și controleze corpul de titan când se transformă și a început să devină din ce în ce mai bun în lupta cu titanii.
Eu cred că Eren are cele mai bune intenții să ajute oamenii să lupte cu titanii pentru că un titan ia mâncat mama iar el urăște din tot sufletul titanii din cauza asta.
A și jurat să distrugă titanii, cred că Eren are cele mai bune intenții.
PĂREREA MEA

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru anonim_4396):

Um, l-ai vazut pe tot pana acum?

| anonim_4396 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Tocmai acum două zile am început să mă uit la sezonul 4

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru anonim_4396):

Am inteles! Uite-te pana la final si apoi, daca vrei, revii cu un raspuns!

| Bariel a răspuns:

E cam tarziu raspunsul, am terminat de vizionat anime ul si pot spune ca este cel mai misto show pe care l am vizionat. Din pacate m-a pus ispita sa caut spoilere din manga deoarece nu suport sa mai astept pana la anul. Pentru ce urmeaza sa se intample nu pot spune decat ca intentiile genocidale a lu' Eren se justifica din punctul meu de vedere (stiu ca suna crud si nebunesc), Marley a declarat de nenumarate ori razboi contra lor, sunt atat de indoctrinati de delirul lor ( de asteptat dupa ce au fost si ei la randul lor masacrati pe parcursul secolelor trecute) incat nu cred ca si ar putea rezolva conflictele diplomatic. Eren e un caracter tragic, ma pun in locul lui si pot spune ca nu as fi putut ajunge atat de departe(Probabil mi as fi pus capat zilelor imediat dupa ce a murit Thomas si ceilalti happy ). Nu stiu exact cum functioneaza exact paradoxul asta dintre Eren si cararile timpului, dar cred ca umanitatea a fost doomed din momentul in care Eren a sarutat mana lu' Historia, din momentul ala Eren a avut nevoie doar de validare (declararile de razboi a Marley) pentru a demonstra lui insusi ca ceea ce a vazut in carari este menit sa se intample.

| Bariel a răspuns (pentru Bariel):

Pentru binele si siguranta camarazilor sai