Nu stiu, dar banuiesc ca da, e singura solutie ca elena sa ramana cu stefan[ or damon cine stie, nu?.
toate cartile trebuie sa aiba un happy end.
si sezonul 2, cum a zis si ankasha the damned nu e gata inca
Serialul nu are nici o legatura cu cartile si cred eu ca asta e bine asa ne tine in suspans si habar-n-avem ce se va intampla in continuare, de aceea ne si place asa de tare e un serial bun si te tine in suspans pentru ca nu stii ce se va intampla, stim numai ca se termina cu sez 2
Nu stiu ca ink nu sau difuzat toate episoadele din sezonu 2
dar stiu ca, cartile difera radical fata de serial
Inca nu s-a decis nimic, oricum serialul e foarte diferit de carte, e posibil sa devina si vampir:d
Si te mai sfatuiesc sa te uiti si tu la serial fiindca e mult mai bun ca si cartea
parerea mea
Si eu abia acum sitesc volumul 2, am asteptat 2 luni penntru ea. Oricum... faza cu jurnalele lui Stefan, nu am auzit de asa ceva dar suna foooarte bine
merita merita, serialul e excelent:X
Aaaa da, ai dreptate
http://vampirescrib.blogspot.com/......eriei.html
super tare, ideea este ca o sa apara. nu ai unde sa le gasesti ca inca nu le-a scris:)
Da. Stiu, si eu ma uit la serial, e foarte genial, cu toate ca as fi vrut sa vad si o elea blonda in film.
Pai ma uit
Am vazut ultimul episod din sezonu doi si pana pe 27\28 ianuarie cand apare ep 12 mai e... si e o gramada de astpetat da merita
Ma rog o sa-mi iau si eu ultimele 3 carti ramase dar primele doua mi sau parut destul de interesante. Dar credeam ca scrie pe vreun site ceva ca am citit ca o sa apara pe 3 mai jurnalele lui stefan 3 carti ...si nu stiu poate scria pe undeva... ca, pe net nu dau de carti in romana
Da Elena pe la finalul sezonului 3 cade de pe podul unde au murit parintii ei si moare cu sange de vampir in organism.
La inceputul sezonului 4 Elena este in starea de transformare dar refuza sa bea sange de om deoarece crede ca Bonnie o poate vindeca.Intr-un final Elena ajunge pe muchie de cutit si be sange de om transformandu-se in vampir.
SPER CA TE-AM LAMURIT!