Nu e armaan, e fraatele lui yuvi.iar armaan nu e frate cu yuvi caci din cate s a spus in serial armaan era singur la parinti, iar shashank nu a esuat operatia, char el nu voia sa realizeze aceasta operatie, stiind cauzele acesteia si mai ales afectiunile pe care le avea fratele lui yuvi
Cel pe care il viziteaza Yuvraj este fratele lui vitreg... el a ramas paralizat din cauza lui shashank in timpul unei operatii pe care a esuat-o si de aia se razbuna Yuvraj. dar ce nu stiti este k armaan este acel frate vitreg
Scuze am gresit.nu armaan este fratele lui vitreg ci un alt baiat. uita-te la inceputul ep 507 si ai sa vezi
Fratele lu Yuvraj e la spitalu de nebuni, pentru ca operatia doctorului Shashank nu a reusit.
DA, si mie mi s-a parut ca este el(dar nu sunt sigura) ...si eu cautam acelasii lucru pe TPU!
Cred ca Armaan. Si in primul rand, n-am de unde sa stiu. dar totusi forma umbrei. oh.dar nu va arata cine este pana la sfarsitul filmului.Asa se intampla mai mereu. si personajele pozitive nu mor niciodata. In plus uita-te aici. la sfrasitul sezonului 2, Armaan e viu. deci. http://www.trilulilu.ro/dyana2529/6b4879ae209e83
funda?
catalin208 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
PopStefania întreabă: