Asat e o alegere grea : Dupa cum azis @ZOZOKid:imi place de L pentru ca este mult mai inteligent decat Light, si mult mai simpatic si hazliu, are simtul umorului si este si ciudat ( baietii ciudati sunt draguti) sunt foarte de acord cu ea/el, dar dupa cum a zis si @lupsansilvana:îmi place de Light, pentru că e mai rău şi ştie cum să scape de cei din jurul lui care îl urmăresc...răutatea lui emană un spirit de aventură periculoasă exact cum îmi place. nu pot alege intre ei. Daca as putea i`as combina. Nu ma ce sa fac! Deci sper sa nu te superi. Apropo ti-am mai zis ca iti ador numele si avatarul ?
Mie imi place de L pentru ca este mult mai inteligent decat Light, si mult mai simpatic si hazliu, are simtul umorului si este si ciudat ( baietii ciudati sunt draguti )
Nu am de ce sa ma supar pe tine.
Deci tu nu poti alege intre L si Light asa ca ii preferi pe amandoi. Am inteles.
Si da, mi-ai mai zis ca imi adori numele si avatarul.
Avem pe aici multi fani ai animeurilor care imi plac si mie. Ce bine!
Mie mi-a placut de Light . pentru ca e tupeist si stie sa scape de cei din jurul sau. AAA da si e chipes,frumos,dulce, aratos. In schimb si L e tot asa, la moda cu parul ala albastru si are o logica buna.
Mie îmi place de Light, pentru că e mai rău şi ştie cum să scape de cei din jurul lui care îl urmăresc...răutatea lui emană un spirit de aventură periculoasă exact cum îmi place şi mie să fiu...şi mai e şi viclean la fel ca şi mine cred că ne asemănăm într-un fel.