Le-am vazut si eu in saptamana cand a fost premiera filmului :p! Sunt greseli dar na. Nu este film fara greseli si in comparatie cu Spider-Man sau Harry Potter care aveau 300 si ceva de greseli. Oricum daca filmul a iesit prost nu e din vina povestii! Citeste cartea si iti va placea filmul daca il intelegi! Parerea mea.Regizorul e varza !
Aia cu oglinda mi se pare una foarte mare... cea mai mare. da' n-a
în fine, filmul nu a fost după aşteptările mele, cartea e mai frumoasă de 1000 şi 100 de ori :X:X
In orice film se fac greseli. Gandeste`te la cate detalii ar trebui sa fie atenti producatorii... daca sunt presati si de timp, oboseala, iti dai seama ca apar greseli minore, dar sincer, pun pariu ca nici nu ai observat in film greselile. Ai observat doar dupa ce ai citit pe net. Asta-i treaba criticilor, cu asta se ocupa, cred ca stau toata ziua sa-si chiorasca ochii intr-un film numai ca sa gaseasca ceva sa-i bage de vina. Filmul e bun, desi primul mi-a placut mai mult, actori buni, efecte speciale bune, deci e ok. Conteaza ce transmite filmul nu faptul ca atunci cand isi fac poza nu-i camera aprinsa, sau ca Bella are diferite nuante la ochi, etc. :-J.