Hiiiii!
Sunt foarte bucuroasa ca am gasit pe cineva care e fana Damon!
Si eu urmarec serialul.Imi place foarte mult.
Ok, acum in legatura cu ce ai intrebat tu...
1)Damon chiar o iubeste pe Elena.La inceputul filmului Damon o iubea pe Elena pentru ca semana cu Kathrine. Dar dupa ce Damon s-a reintalnit cu Kathrine si vede ca nu s-a schimbat deloc, Damon o uraste pe ea si o iubeste pe Elena.
Kathtine e egoista si se gandeste numai la ea, si s-a culcat cu Damon si cu Stefan numai pentru distractie, deci Damon nu o mai place dupa ce isi da seama.
El se indragosteste de Elena, pentru ca Elena e o persoana iubitoare si sufletista, dar cum Damon a inceput sa se schimbe si devine mai bun, acesta nu se baga intre Elena si Stefan.
Damon vede ca Elena este foarte fericita cu Stefan, si pentru ca o iubeste o lasa sa fie impreuna cu el.
Si da Damon o iubeste foarte tare pe Elena, pentru ca ai vazut si tu, cand Elena intra intr-o incurcatura Damon lupta sa o salveze alaturi de fratele sau.
2)Hmm...Nu stiu daca Damon o sa formeze un cuplu cu Elena.
Am pus si eu mai de mult intrebarea aceasta pe TPU, si majoritatea persoanelor mi-au spus ca Elena va ramane cu Stefan, dar ai vazut si tu cat de mult s-a schimbat serialul fata de carte(Elena trebuia sa fie blonda, Stefan trebuia sa fie cu parul cret etc) deci daca ne gandim bine sunt cateva sanse ca Elena sa sfarseasca cu Damon.
Eu asa as vrea! Damon e asa de dragut! si Stefan e de treaba, dar nu stiu de ce eu il prefer pe Damon, el are acel ceva special!
Sper ca te-am ajutat! Bye bye!
Cred ca amandoi initial au placut-o pe Elena pentru ca semana cu katherine, dar o iubesc pentru ce e ea, nu pentru ca seamana cu katherine.
si cred ca elena il iubeste si pe damon asa ca vor forma candva un cuplu
nu mai am rabdare pana la urmatorul episod :X
Bantulet întreabă: