| Florinel a întrebat:

Pentru toti fanii naruto, sa stiti de la mine ca naruto movie 4 the lost tower va aparea in engleza pe 27 aprilie(cred ca anul acesta, deja am gasit filmul dar este filmat la cinema si nu imi place sa ma uit asa) si Naruto Shippuden 5 Blood Prison va aparea la anul(2012) in luna Mai.

10 răspunsuri:
| 3thera a răspuns:

Stim.Si care e intrebarea? :)) Mersi oricum.
Naruto Shippūden 5: Blood Prison apare anul' asta in Japonia.Ce ma enerveaza ca noi trebuie sa asteptam un an pana apare DVD-ul la ei ca sa apara pe net...:(

http://naruto.wikia.com/wiki/Naruto_Shippuden_Movie_5:_Blood_Prison

| KiryuZero a răspuns:

Ce chiestie va aparea chiar de ziua mea filmul al 4-lea

| Cristina_5283 a răspuns:

Eu cred ca filmele apar mult mai devreme happy.Si eu sunt mare fac Naruto love struck

| Florinel explică:

Vestile astea le am de pe un site unde apare data lansari.

| elena_3173 a răspuns:

Super! merci de vesti kiss

| alex123456 a răspuns:

Te admir pentru cati place naruto ca si mie imi place dar filmele astea doar ca sa le vezi la cinema mai bine inveti engleza si asta basta... IMI DAI FUNDA! PLASE

| GeorgiiB a răspuns:

Tare...mss o sa ma uit si eu sunt fan Naruto dar cel mai mult imi place de sasuke si poate si unpic sakura...mss mult!

| CaraChan a răspuns:

Dap a aparut pe Anime Kage!

| LaviniaPisi a răspuns:

naruto e cel mai tare! si ma bucur enorm ca si tie iti place! eu sunt o mare fana, si ma uit la toate episoadele din naruto shippuden si la filmele cu naruto de abia astept sa vad ce misiuni mai au! si mersi de vesti! bye bye kiss

| catalin123123123 a răspuns:

Daca vreti sa vedeti Naruto the lost tower intrati pe animekage gasiti nu doar filmele ci si toate ep care au apartu ...desigur cu sub in romana