| ___iAho a întrebat:

Penultimul serial vizionat de mine a fost Peaky Blinders, mi-a placut enorm sa fiu sincer. Apoi am zis ca incerc Breaking Bad, vazand ca are foarte multi fani. Nu mi-a placut deloc, m-am uitat primul sezon si putin din al doilea, dar pe mine sincer ma cam enerveaza, nu mi se pare atat de bun precum il considera unii. Mi se pare cam overrated. Ce alt serial imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Javva a răspuns:

Băi, tata, dacă ți-a plăcut vibe-ul șmecheresc din Peaky Blinders, dar Breaking Bad te-a pierdut pe drum, hai să-ți dau câteva recomandări beton, care să te țină lipit de ecran:

Boardwalk Empire – Poveste cu mafie, bootleggeri și intrigi din perioada prohibiției. Dacă Thomas Shelby ți-a plăcut, Nucky Thompson te va fascina.

The Sopranos – Clasicul despre mafie modernă. Inteligent, psihologic, și cu un Tony Soprano care e greu de uitat.

Narcos – Istorie reală, dramă tensionată și niște scene care te lasă cu gura căscată. Dacă te prinde, continuă cu Narcos: Mexico.

Mindhunter – Dacă vrei ceva mai întunecat și psihologic, e despre cum FBI-ul a început să înțeleagă mintea criminalilor în serie. Lent, dar fascinant.

The Boys – Dacă vrei ceva mai modern și nebun, e despre supereroi, dar în varianta lor coruptă și violentă. Plin de acțiune și sarcasm.

Deci, tata, alege-ți ceva de pe listă și bagă ochiul! Dacă nici astea nu-ți plac, înseamnă că te-a lăsat curentul pe seriale

3 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Fargo, Goliath, Sneaky Pete. Și Family Guy laughing
Cheers

| UnchiulRamiz a răspuns:

The last kingdom, Vikings

| I0NUTA a răspuns:

Prision Break