| Vampiress a întrebat:

Pina la urma Feriha va ramane cu Emir?

Răspuns Câştigător
| doreal a răspuns:

Buna, pai arata la sfarsit ca ea se casatoreste cu el, si in timp ce dansau cu buletinele in mana, plangeau de fericiti ca s-au casatori vad ca feriha cade jos moarta, dupa aceea arata un mini sezon care incepe cu emir la mormantul lui feriha ( dupa ani buni ) si se uita la el, dupa aceea arata pe fostii lui colegi ( nu mai iti spun de astea ca nu cred ca te intereseaza :) ) si in sezonul 2 arata ca emir se indragosteste de alta fata, probleme si acolo, etc. si emir vrea sa il gaseaca pe asasinul ferihai ( iubind-o pe aceea fata ), ciudat film dar hei audienta trebuie sa creasca cumva, si este ciudat ca la film i-a pus nume feriha si ea moare,? dar de la mini sezon si sezonul 2 ii pune alt nume ( gasesc ei ), uite link-ul cu toate episoadele http://www2.dizifilm.com/video/kategori.asp?@@=4&cid=16&kelime= sunt 4 pagini ( te descurci tu ) scuze ca ti-am povestit tot tot dar asta e :), funda?

| doreal a răspuns (pentru doreal):

Scuze, nu stiu daca o impusca dar asa am observat, te uiti tu

| doreal a răspuns (pentru doreal):

Ba o impusca

18 răspunsuri:
| AndyLavy a răspuns:

Serialul este abia la inceput. se vor certa si impacata de N ori pana la sfarsit, dar intr-un final vor ramane impreuna.

| doreal a răspuns (pentru AndyLavy):

Nu vor ramane impreuna loll sad

| Costinela_O_Tipa_1995 a răspuns:

Feriha va fi impuscata de Halil stiti logodnicul ei chiar la nunta ei cu Emir si va muri si va incepe sez al 3a dar nu se va numi Feriha ci Emir'in yolu (drumul lui emir) si nu se va indragosti de fata acce statea cu ea doar ca sa se razbune pe Yavuz un dusman de al lui o sa vedeti la tv oricum peste mai multe episoade)

| doreal a răspuns (pentru Costinela_O_Tipa_1995):

Mersi nu stiam asta, oricum am primit funda tongue
Acum m-am mai luminat

| SmecheraaDeutziana a răspuns (pentru doreal):

Ba, da ' Feriha ramane impreuna cu Emir. pana in episodul 67, cand pe aia o impusca retardatu' de Halil. Asa se termina sezonu' 2, apoi, in sezonu' 3 [o sa se numeasca DRUMUL LUI EMIR rolling on the floor ], Emir vrea sa afle de ce a murit Feriha [?], cred ca el nu vazuse cine o impuscase :///.

| doreal a răspuns (pentru SmecheraaDeutziana):

Da, uite un link, http://www.youtube.com/watch?v=T6QCRU1UEjg, pacat mie atat de mult imi placea de cei 2, nu stiu ce a avut regizorul ala in cap, dar kanal D va arata toate 3 sezoane?

| Bbbbbcccemir a răspuns (pentru Costinela_O_Tipa_1995):

De fapt va fi impuscata de Ece happy

| Bbbbbcccemir a răspuns (pentru doreal):

La începutul acestui serial producătorii au dorit să filmeze trei sezoane, dar se pare că datorită faptului că actrița Hazal Kaya nu a mai dorit să joace și în al treilea sezon, au fost nevoiți să inventeze un final, din păcate tragic pentru personajul care dă numele serialului. Unele surse (pagina wikipedia a lui Cagatay Ulusoy) pomenesc și de faptul că producătorii, inițial au dorit să o înlocuiască pe Hazal cu o altă actriță, ca să continue sezonul 3, dar publicul a respins vehement această idee, așa că au fost nevoiți sărenunțe

| doreal a răspuns (pentru Bbbbbcccemir):

Ohh sad, da stiu. Au vrut sa faca al 3-lea sezon dar nu a mai avut audienta asa ca au renuntat.

| Radoi_Gabriela_1995 a răspuns:

Da la episodul 67 Feriha moare pentru ca a impuscat-o Halli.Iar la final de tot la Emir'in Yolu o sa fie si el impuscat. sad sad

| Bbbbbcccemir a răspuns:

Astfel, al treilea sezon a devenit un alt serial, de sine stătător, numit Emir'In Yolu, sau Drumul lui Emir, în care urma să se arate viața lui fără Feriha. Din cauza audienței foarte slabe a acestui nou serial, producătorii au decis să nu mai continue filmările. Acest serial trebuia să aibă următoarea poveste:
- persoana care a împușcat-o pe Feriha nu era Halil, așa cum s-ar fi putut crede după vizionarea primelor 67 de episoade, ci Ece, iubita lui Emir, care acum se vedea din nou dată la o parte. Dar de teamă că va fi descoperită, Ece pleacă în străinătate. Serialul trebuia să fie o continuă căutare a acestui criminal, din partea lui Emir. Abia la sfârșit Ece avea să fie descoperită, deși telespectatorilor li se dezvăluie mai devreme că Ece a omorât-o pe Feriha.
- Levent se întoarce pe iaht. În serial se mai vorbește despre el, fără ca el să mai apară în vreun episod.
- Emir află că Ece a fost criminala și pleacă după ea în străinătate, Ece devenind cel mai mare dușman al lui Emir.
- Emir va fi ajutat în căutarea sa de o altă femeie, care seamănă cu Feriha și de care el se îndrăgostește, dar viața sa va fi complet diferită de ceea ce trăise până atunci. El se angajează într-un un serviciu și rămâne împreună cu această nouă iubire, deși niciodată nu va trece cu adevărat peste moartea Ferihăi.

| Simion_Roxi_1991 a răspuns:

Pai, pana la urma se vor impaca, dupa ce afla adevarul despre Feriha, in episodul 41-43 se vor impaca, iar in episodul 46 se vor casatori!

| Cantacuz_Viorica_1958 a răspuns:

Mi-as dori ffffffffffffffff mult da din pacate nu este asa mare pacat