Da, eu am fost si intr-o oarecare masura mai sunt inca.
Dar toata tarasenia asta trebuie sa fi avut un factor declansator, o picatura care a umplut paharul. Nu stiu care e la tine... insa, trebuie sa mergi mai departe, stiu suna a cliseu, asa si e, dar nu se demodeaza niciodata pentru ca e adevarat.
Cum sa faci asta, in primul rand, faci doar strictul necesar ca sa nu iti dai si mai mult viata peste cap, facultate, casa, cumparaturi etc, restul apar pe parcurs. Cat despre lucruri care te deprima, persoane sau locuri, ei bine poti sa iti bagi piciorul in toti si toate. Lumea nu se opreste in loc pentru nimeni, cu siguranta nu pentru starea ta. Trebuie sa iesi singura din asta. Si restul apare pe parcurs, nu cand trebuie probabil, dar toate se cam intampla cu motiv, eu nici nu mai incerc sa il inteleg.
Raspunsul e in inima ta si numai tu il poti face sa se materializeze, gandind pozitiv! Poate trebuia sa treci prin toate ca sa inveti o lectie grea a vietii! Toate vin si pleaca din viata noastra. Daca tu ai sti cati oameni sunt: neferitici, bolnavi de boli incurabile, mor de foame, de sete, inculti etc. in aceasta lume si nu se dau batuti pentru nimic in lume! Fa o baie cu cateva arome placute, ia-ti un timp numai pentru tine, gandeste-te bine, in timp ce savurezi o tableta efervescenta de magneziu efervescent zilnic (3 lei / flacon la Lidl), la ce vrei sa faci mai departe! Aminteste-ti ca astea nu au fost singurele tristeti din viata ta ci poate mari binecuvantari fiindca ai invatat multe din ele! Dormi suficient si ai grija la ce mananci fiindca acum ai ocazia sa te putin ingrasi si nu-i OK fiindca trebuie sa arati bine si in afara si in interior! Aprinde o lumanare parfumata si spune o rugaciune catre Marele D-zeu; El te va auzi, sunt sigura! Pe mine ma aude mereu cand Il rog sa-mi dea bani de mancare sau cand mi-e foame sau cand as vrea o ciocolata si nu mi-o pot permite! Cand am fost cea mai dezamagita si am vrut sa rup legatura cu toata lumea, stand in casa 3 sapt., atunci mi-a trimis o slujba din care am castigat multi bani pe care i-am cheltuit pentru cei din jurul meu, am cunoscut oameni care m-au iubit mult si care acum, cand sunt in Ro, inca ma ajuta prin amintirea lor! Nu-s complet vindecata, dar lupt si ma gandesc la amaratii care i-am intalnit de-a lungul timpului si care m-au desavarsit fiindca luptand sa-i ridic pe ei, m-am ajutat pe mine! Nu trebuie sa ai o viata sociala grande, ci cativa prieteni adevarati, numarati pe degetele de la o mana si nu-s 5, care sa fie langa tine, sa te ajute cand ai nevoie, iar tu sa le fii aproape cu sufletul si intreaga ta viata. Nu fa rutina din tot, ci schimba mereu ceva, ca sa treaca timpul mai usor! Nu esti "ciudata" ci esti ranita insa timpul trece si nu asteapta sa te vindeci ci incearca sa te vindeci in timp ce lupti pentru ceilalti! Ma uit la poza din avatarul tau si-i tare sugestiva - cand necazurile ma coplesesc (acoperirea unui ochi), mai am o speranta (celalalt ochi) si cu mainile pot face lumina in tot, adica luptand! Mai asculta muzica si dormi fiindca si lipsa de energie ne demotiveaza! Tu stii in sufletul tau motivul / motivele reale care te-au adus la starea asta, deci nu te da batuta fiindca doar moartea nu mai poate fi readusa la viata, restul e apa de ploaie, dar trebuie sa vrei! Iubirile vin, pleaca si vin altele, prietenii la fel, banii la fel, insa viata noastra nu se mai intoarce sa putem schimba trecutul, dar ne putem face prezentul si viitorul mai bune! Fii atenta la prezentul asta, va fi trecutul de maine si fa-l bun ca sa nu mai ai regrete maine ca puteai face ceva azi si nu ai facut! Esti o fata exceptionala si nu trebuie sa te dai batuta! Parintii tai si-au pus mari sperante in tine, nu-i dezamagi si ajuta-i sa aiba o batranete usoara! Iubind, e imposibil sa nu fii iubita! Te imbratisez!
Stii toti am avut parte de astfel de stari intr- o oarecare masura.
Sfatul meu este sa incerci sa iesi din asta pana nu devine cronica starea de naspa!
Cred ca vine starea atunci cand nu stim cu siguranta ce vrem de la noi.Cand ne simtim respinsi si neprotejati.
Stiu toata lumea hai iesi afara si plimbate prin parc...bla bla bla la ce fata avem( parerea din capul nostru) nu iesim nici daca ploua cu ciocolata
Sfat:
Gaseste 2/3 prietene mai nebune,cu are normal nu ai iesi,imbracate super sexi si foloseste tocuri si un super rosu pe buze si iesi la discoteca.
Stiu ca nu ai chef si ca ultima ta dorinta este sa mergi la discoteca, dar totusi nu iesi pe timp de zi pentru ca nu vrei sa vezi lumina
Cheful nu vine daca nu il ajuti, ia o sticla de alcool( ce iti place tie) si " incalzeste-te " de acasa.
Sunt sigura ca nu ai iesit de mult
Flirteaza, razi, distreaza-te si nu te gandi la mahmureala de maine
Poti trece distractia in contul " nevoi medicale".
Sper sa tii cont de sfatul meu si eu am fost in situatia ta.Defapt eu intrase-m intr- o rutina din care nu m- ai iesiam de vreo 8 luni, asa ca m-am hotarat sa ies cu prietene nebune si m- am mai destins putin, am cunoscut pe cineva si etc.viata sa mai schimbat.
Un singur lucru este important in viata unui om, trebuie sa aiba curajul sa faca ce iti doreste cu viata lui!
Eu m-am " educat" singura, nu fac aceea ce nu vreau sa fac cu adevarat si functioneaza pentru autostima mea si pentru persoana fericita care sunt astazi( am luat decizii radicale si nu mi-a fost usor dar toate au ajuns la un final fericit)
Iti doresc tot binele din lume!
Succes
Incearca sa-ti faci timp sa iesi sa te plimbi si sa discuti cu cineva foarte apropiat tie, discuta despre ce simti si ce gandesti cu acea persoana asa te vei descarca si te vei simti mai bine.Gandeste-te ce lucruri iti plac si fa acele chestii.Bafta!
Ar trebui sa te relaxezi in primul rand. E posibil ca viata ta sociala sa fie praf din punctul tau de vedere iar stresul tau sa te inhibe si sa te tina departe de oameni. Toti oamenii gresesc, insa cu totii suntem acceptati pana la urma. Orice sac isi are peticul Nu mai fi atat de aspra cu tine, pentru totul va veni de la sine. Ai sa vezi.