| blacksui a întrebat:

Poate cineva sa`mi sugereze niste filme de groaza?happy
Inafara de Scary movie, 1.11.11,Wrong Turn, Legion, Cube big grin

Răspuns Câştigător
| ✿puffa✿ a răspuns:

Paaiiii

Bag of Bones
Resident evil
Saw
The eyes
Uninvited
Unborn
Tamara
May
The Box
The ring
Dark shadows
The dorm
The cabin in the woods
Liberty
Silent Hill
Zombie Massacre
the woman in black
Apocalypse
Demon
Souleater
Fallen Souls
Eues in the Dark
half moon
Hero Shy
The Mummy
Necromentia
Walled in
The Hills run red
The Thaw
The Ruins
Amusement
The Reaping
666 the beast
evil angel
Phobia
SI mai sunt, dar cred ca iti ajungwinking

11 răspunsuri:
| GmXx a răspuns:

Daca vrei groaza incearca human centipede 1 si 2 partea a 2-a e criminala :X mai poti incerca resident evil 1, 2, 3,4,5 big grin sunt destul de infricosatoare (funda)

| UNcopac a răspuns:

Guinea Pig,Suspiria, Night of the Living Dead, Exorcistul lui William Friedkin din 1973, House Of Wax,Alfred Hitchcock' The Birds, Battlefield Earth, rec

| Cancerigen a răspuns:

Salutare!

Psycho, The Thing, Alien, Halloween, Shutter, The Shining, Thirst, Let the right one in, The Exorcist, Suspiria, The Mist. si lista poate continua la nesfarsit. big grin

| bjanka a răspuns:

Serial The Walking Dead

| 여급 a răspuns:

The Urban Legends:Bloody Mary(Legende Urbane:Bloody Mary):

Un trio de prietene liceene invoca o incantatie declansand un spirit malefic din trecut, avand consecinte mortale. In aceeasi noapte fetele sunt atacate de o alta gasca de liceeni. Odata salvate, este servit si desertul, o moarte urmata de alta intr-o reactie in lant de crime inspaimantatoare, fiecare avand o ciudata legenda urbana.

Totul este o festa liceana dusa la extreme infioratoare sau "Bloody Mary" s-a intors din mormant pentru a se razbuna?

I know what you did last summer(Stiu ce ai facut asta vara):

Julie, Helen, Ray şi Barry sunt 4 adolescenţi care, pe drumul spre casă, după banchetul dat cu ocazia terminării liceului, lovesc cu maşina un om aflat pe şosea. Pentru că pare mort, cei 4 decid să-l arunce în mare şi jură să plece în mormânt cu secretul.
Trece un an şi totul pare dat uitării, dar, după ce se întoarce acasă, de la facultate, în vacanţa de vară, Julie primeşte o scrisoare cu mesajul "Ştiu ce ai făcut astă-vară!".
Cuprinsă de panica, decide să dea de ceilalţi trei tineri prezenţi la evenimentele din acea noapte. Reuniţi, tinerii încearcă să afle cine le ştie secretul, dar lucrurile încep curând să ia o turnură tragică, începând să arate a luptă pentru supravieţuire.

Sper ca te-am ajutat happy

| Alexandru47 a răspuns:

Gasesti aici :D SUCCES! www.qloudify.com/AlexChilat

| alinutzapissy a răspuns:

Exorcizarea lui emily rose,the exorcist,the eye,insidious, paranormal activity 1, the ring 1, case 39, the shutter island, friday the 13 th,hannibal,fragile, nightmare on elm street, mirrors 1-2, drag me to hell,house of wax,underworld,my bloody valentine,funny games,vacancy,the unborn, bug, hostel part 1 and 2 si lista poate contiunua shutter si the grudge thinking

| xlollypop a răspuns:

Case 39, exorcizarea lui emily rose, masacrul din texas,clinica,tamara,the ring,house of wax,the women in black, the unborn, hostel 1-2, saw(1-7), final destination(1-5)fundita?:*

| Lariiiiiiiii a răspuns:

House of wax, the grudge, Saw 1, 2, 3,4,5,6,7, the ring 1 2, Drag me to hell, insidiouslove struck, The Innkeepers (2011),

| strikker a răspuns:

Saw(1,2,3,4,5,6,7), stiu ce ai facut asta vara, zombieland,Nightmare on the elm streat, house of bones,moby dick,creature,husk, paranormal activity,fright night,the craizes, stiu ce ai facut asta vara, mutants, souleater, fog. cam atat

| ✿puffa✿ a răspuns:

Exorcizarea lu Emily-whatever... e chiar varza.Adica daca vrei un film horror frate, ala e chiar slab.L-am vazut cu o prietena si am ras tot filmul.NU de actori sau de actiune, pur si simplu nu ne capta atentia cu nimic.

Întrebări similare