| JustBlackNoGrey a întrebat:

Poti sa vizionezi un film horror singur in camera noaptea cu luminile stinse?

daca ti-ai imaginat si despre ce film e vorba, poti sa precizezi

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Am văzut multe filme de groază, am avut o perioadă în care le mâncam pe pâine. Întunericul m-a speriat multă vreme, cred și puțin după ce am făcut 18 ani. Îmi imaginam diverse scenarii. Când vedeam filme de groză eram puțin tulburat, adică mă uitam prin colțurile camerei și altele. Acum pot să mă uit fără să mai am probleme de genul. Știu că e doar ficțiune și atât. Dar am ales de vreo 2 ani să nu mă mai uit deloc. Am citit destule informații despre cum ne influențează ce citim și vedem ca să îmi dau seama că e ceva care nu mă ajută să evoluez. Chiar dacă nu ai o reacție conștientă de teamă te afectează în subconștient. Prefer să mă axez pe chestii pozitive, iar dacă viața mea are vreodată aspecte negative ori le abordez direct și le rezolv ori le evit pur și simplu, le ocolesc. Nu mă dau cu capul de ele ca un drogat zilnic sau la câteva zile știind că îmi fac rău și nu îmi folosesc la nimic. De altfel am renunțat la multe alte chestii gen drog: alcool, cafea, țigari, alimente de origine animală, mâncare gătită, sex cu oricine (care de fapt e un fel de m asturbare), etc.

40 răspunsuri:
| JustBlackNoGrey explică (pentru NameInUse):

Deci ai vazut Rec 1 si 2?

| NameInUse a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Nu, ma uit in noaptea asta la 1
Am vazut doar trailerul la 4 big grin

| NameInUse a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Ziceam de tine ca n-avea cum sa nu-l vezi, scuze pentru neintelegere

| JustBlackNoGrey explică (pentru NameInUse):

Aaa. ok. big grin

| apz a răspuns:

The Bye Bye Man.

| JustBlackNoGrey explică (pentru apz):

Deci intr-adevar merita vizionat acest film? ca eram in cumpana daca sa il vizionez sau nu

| apz a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Da. Eu nici acum nu l-am terminat. E prea de tot.

| T0T a răspuns:

Păi ce farmec mai are cu luminile aprinse?

| JustBlackNoGrey explică (pentru T0T):

Fa tu intuneric bezna in timpul zileihee hee
se intampla sa nu poti in timpul noptii, mai ales cand nu esti singur acasa - iti strica tot momentul de tensiune si suspans straight face

| T0T a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Eu am draperii, pot face întuneric oricând la mine în cameră, iar cu boxele mele și cu monitorul de 27 inch la PC se va simți perfect atmosfera de horror. Cât despre stricat momente, noaptea ai mei nu mă deranjează și stau singur în cameră. Nu am probleme din acest punct de vedere.