| Paty1 a întrebat:

PT cine se uita la NEXT TOP MODEL. Care e fav voastra? Funda dac imi spuneti dc. D:

12 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Laura, deoarece e tanara si la anii astia pe care ii are ea e frumoasa si se aventureaza in asemenea experiente, i plus, a castigat si anul trecutlove struck

| kathgilbert a răspuns:

Laura. Pentru ca a demonstrat de atatea ori ca la cei 14 ani ai sai este capabila de mai mult decat celelalte concurente, desi uneori este copilaroasa. Si imi aminteste mereu de Effy din Skins. In plus, are un chip frumos si pare a fi un model profesionist inca de prima data cand o vezi.

| Paty1 explică (pentru kathgilbert):

Pentru ca e tanara nu inseamna ca e foarte buna

| kathgilbert a răspuns (pentru Paty1):

Nu asta am vrut sa spun. Ci voiam sa evidentiez faptul ca majoritatea fetelor de varsta ei nu pot sa pozeze asa. Si nu doar cele de varsta ei, am mai observat ca sunt unele concurente de la Next Top Model by Catalin Botezatu care nu au nicio treaba cu modelingul desi sunt mult mai mari.
Plus de asta, Laura are ceva experienta in spate.

| Paty1 explică (pentru kathgilbert):

Nu dar stiu asta dar nu te supara pe mine cand zic, ca ea zice de celelalte cas copilaroase si ea e cea mai mica dintre ele

| kathgilbert a răspuns (pentru Paty1):

Sunt de parere ca a fi copilaros nu inseamna a fi mic. Poti fi copilaros si la 30 de ani. A fi copilaros tine de comportament, uneori si de infatisare, dar in niciun caz de varsta.
Pe mine, ea si Aida (desi a fost eliminata) sunt singurele care mai convins. Poate si Karin, dar restul au venit mai mult sa devina cunoscute, nu neaparat viitorul Next Top Model al Romaniei. Unele au venit mai mult sa se tiganeasca, adica sa faca scandal. Nu pot sa imi imaginez ca asemenea mahalagioaice ar putea sa ne reprezinte tara, si-asa nu suntem prea placuti de celelalte state. Dar parerile si gusturile nu se discuta.

| MadaTeIntreaba a răspuns:

A mea este Karina pentru ca e draguta

| dreamgirl16 a răspuns:

Hmmm...Fav mea e blonda aceea:X Scumpa k o papusica, am uitat cum o cheama!:X Dar imi plc de ea pentru ca nu intra atat de mult in scandaluri si zambeste tot timpu!:X Chiar daca e invidiata de celelalte pentru pielea ei prea bronzata sau kg in plus cica!love struck A ta care e?smug

| Paty1 explică (pentru dreamgirl16):

Blondutza care iti place tie e Sandra