Hey...sunt.dependenta e putin spus.sunt ahtiata dupa serialul asta...asa e.si mie imi place Damon cel dur.dar e dragut si in postura de amorezat de Elena. In privinta celor doi, a lui Caroline si Klaus. poate Klaus isi scoate la iveala latura sensibilia.(dragut desenul daruit Carolinei). Toti fratii Mikaelson sunt draguti inclusiv Rebekah. dar Esther s-a intors cu un singur gand: sa repare ceea ce a gresit! si nu cred ca va renunta prea curand. app. Elena a fost super-draguta la bal:X.nu esti de aceeasi parere? :*
Eu abia astept fiecare episod,cu sufletul la gura si nu vreau ca Esther sa i omoare,serialul e mult mai palpitant cui ei in "joc" ca sa zic asa ,plus ca Caroline vreau sa fie cu Taylor, i dont like Klaus to be with Elena! no!, so ce sa zic finalul a fost cum am zis mai sus Epicccc. bbye :* (si mersi pentru opinie )
With Caroline, sorry )
Multumesc tuturor pentru pareri si abia astept the next episod sa il vizionam si sa il comentam, nu? Hugs for all >
Nu mi-a placut episodul.M-a enervat idioata de Elena si ce i-a spus lui Damon.
Ai dreptate nici mie nu mi-a placut faza aia, dar in rest episodul a fost OK , dupa parerea mea.
Buna! Da.si eu sunt dependenta de serial.Pai mie cand a inceput episodul mi-a placut mult-toate episoadele imi plac:d-dar pe parcurs simteam ca innebunesc.Eu vreau ca Damon sa fie cu Elena.Pur si simplu nu accept alte variante
. Sfarsitul a fost.dezastruos.Sincer nu am observat pana acum ca Damon sa-si fi schimbat caracteru de baiat rau, poate doar in mici proportii.Si Elena nu ar fi trebuit sa ii spuna ca e o greseala ca el o iubeste.Adica uite la ce s-a ajuns din cauza ei
. Rebekah si Damon.nu stiu.Pur si simplu nu-mi place.Iar Stefan.chiar nu-mi pasa de el.Niciodata nu l-am placut.Il urasc
.Glumeam.Doar ca atata timp cat el sta in calea relatiei lui Damon cu Elena chiar am ceva cu el.Dar tot ce mai am acum e sa stau si sa sper la o criza de gelozie din partea Elenei cand afla ca Damon s-a culcat cu Rebekah.E cam singurul lucru care ar putea repara intr-un fel situatia.Si chiar sper asta.Iar Caroline.pai sincer imi place ideea de Klaus cu Caroline:d.Nu o lua in lume de rau, doar ca, Klaus are si el nevoie de cineva care sa il ajute sa vada si partea plina a paharului.Iar Caroline ar putea fi acel cineva.Bineinteles nu depinde de mine.Nu cred ca Esther o sa reuseasca sa ii omoare.sau cine stie?
Hei buna!
Pai si eu sunt mai mult decat dependenta de TVD am postere am detoate wallpapersuri detoate. Si da, mi-a placut episodul foarte mult si vreau ca, Caroline sa fie cu Taylor dar mie intr-un fel mi se face mila cand o vad pe Elena cum ii iubeste pe amandoi [Damon si Stefan
]. Si acum cand vad ca s-a "reunuit" familia Mikaelson si par a vrea pace nici mie nu mi se pare corect ca maicasa sa ii omoare. Pai...nu cred ca mai am altceva de zis deci...pa! :*
De acord cu tine, mersi pentru parere!
Sunt un pic suparata pe Damon pentru ca stiu ca o iubeste pe Elena dar si ea este putin cam proasta. Chiar l-a ranit cand i-a spus ca poate este o greseala ca o iubeste.
Pe mine m-a enervat rau Elena,cum sa i zica lui Damon ca e o greseala ca o iubeste, i dont like that, dislike .
A fost unul dintre cele mai frumoase episoade ale acestui sezon:X Toti sunt buni de tot:X
Vreau ca Elena sa fie cu Stefan! Abia astept urmatorul episod!
Eu as vrea ca Elena si Damon sa fie impreuna .
Si eu vreau ca Damon sa fie cu Elena se potrivesc foarte bine. Au o chimie intre ei. Abia astept episodul 15