| DDCC a întrebat:

Pun întrebarea asta fiindcă serialul once upon a time e pe terminate (mai am de văzut 3 episoade) și îmi pare enorm de rău după el.
Întrebarea sună așa: Există ceva (criterii) după care să te ghidezi pentru a descoperi un serial care să îți placă enorm de mult sau doar mintea ta decide dacă îți place mult sau deloc un serial, în timp ce te uiți la el (la fel cum îți dai seama dacă îți place o mâncare abia când o guști... însă apoi știind ingredientele din ea ce îți plac ți-e mai ușor să-ți dai seama ce mâncare ți-ar mai plăcea)?
M-am uitat la seriale asemănătoare pe Netflix și HBOGO (nu am net nelimitat să mă uit online la filme pe siteuri ci doar mă uit pe aplicațiile astea două, fiindcă nu îmi consumă mulți MB) însă parcă nu găsesc la fel de faine ca OUAT și nici nu mai știu dacă îmi place la fel de mult sau nu (probabil că nu, că dacă mi-ar place mi-aș da imediat seama).

1 răspuns:
| Sn4k3 a răspuns:

"Există ceva (criterii) după care să te ghidezi pentru a descoperi un serial care să îți placă enorm de mult sau doar mintea ta decide dacă îți place mult sau deloc un serial, în timp ce te uiți la el" laughing)
Daca iti place ceva iti place pur si simplu, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo. In rest, daca vrei seriale de genul, scrie pe google tv series like once upon a time sau ce serial mai vrei.