Teen wolf, Supernatural( daca iti place genu mai "horror" ). Comedii: How i met your mother, Two and half man. Poti incerca si Arrow ( aparut destul de recent ). Mai e si Alphas...
Cam atat mi-a venit in minte momentan, have fun.
Supernatural, 90210, Switched at Birth, The Secret Circle, Gossip girl
Funda?
Dexter, Beauty and the Beast (2012), Lost, The Mentalist, Homeland, Anger Management
Pai eu urmaresc Teen Wolf(serialul e ok, uneori putin de groaza, dar dragut desi actorii nu au experienta iar filmul nu are un buget precum TVD)si serialul care seamana cu Pretty little liars, si pe care "l-am sorbit dintr-o inghititura"(adica m-am uitat la vreo 6 episoade pe zi) The lyng game(e vorba despre doua surori gemene care s-au gasit, una dintre ele a fost adoptata de o familie de bogatasi, cealalta foarte saraca intr-o familie cu un frate pervers si o mama care vrea sa scoata doar bani de pe ea.Iar cand se intalnesc Emma(cea saraca) a trebuit s-o inlocuiasca pe Satton(cea rasfatata si bogata) cat timp ea se duce in L.A s-o caute pe mama lor biologica). Serialul e super ti-l recomand! si poti urmari si The secret circle(care a fost anulat)