| Authentic a întrebat:

Puteti sa-mi recomandati un film sau un serial care sa ramin impresionat, ceva imprevizibil, captivant. melodramele excludem! funda la cel mai interesant film

Răspuns Câştigător
| ragemvp a răspuns:

Seriale : Supernatural, Dexter, The Mentalis (favoritul meu ^^), The walking dead. iar filme :The Eagle eye, mole si Goodfellas

9 răspunsuri:
| ruzycciocolata a răspuns:

Doctor house,anatomia lui grey, last house on the left, chucky.Bafta!

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Nu stiu daca iti plac serialele anime, dar eu stiu unul foarte de groaza si horror. Se numeste another si il gasesti aici http://anime.kage.ro/anime/another/ Insa sunt putine episoade pana acum, dar o sa mai apara. Te sfatuiesc sa te uiti.

| iMaDreamer a răspuns:

Mmm... mie mi-a placut serialul Fringe happy

| Authentic explică:

Sunt de parerea ca am gresit cu alegerea cistigatorului Am inceput sa vizionez serialul fringe si pare destul de interesant

| Aednaxela2233 a răspuns:

Scuze ca-ti dau o drama dar parerea mea e ca,, Hackiko,, e cel mai frumos film pe care l-am vazut si am plans intr-una.Este despre un caine mic care a cazut deintr-o masina si un om l-a luat si l-a ingrijit.Omul acela era actor si cainele il ducea mereu la munca si intr-o zi omul acela a facut infarct pe scena si a murit iar cainele a asteptat mult timp acolo si peste 3-4 luni a murit cainele si in realitate exista o statuie cu numele lui pentru ca a fost bazat pe o poveste reala.

| Authentic explică (pentru Aednaxela2233):

Da imi plac dramele dar hatickiko l-am vizionat foarte interesanteu am spus ca melodramele nu-mi plac dar dramele imi plac

| Authentic explică (pentru Aednaxela2233):

Ciinele nu a stat 3-4 luni dar 10 ani!

| Gabytzu25 a răspuns:

Nu stiu daca-ti place, dar filmul Hugo e foarte interesant, de asemenea Real Steel, parerea mea.

| Authentic explică (pentru Gabytzu25):

Hugo este un film normal dar sunt de parerea ca am pierdut 02:06:22 degeaba din viata mea