Eu l-am vazut in perioada lansari, personal cred ca este un film reusit, mie mi-a placut, eu o stiu pe Miley din perioada in care era la disney si juca in Hannah Montana, un serial foarte bun, de asemenea Miley Cyrus are un talent foarte bun cand vine vorba de muzica dar este si o actrita foarte buna.
A fost suuuper, dar cartea e si mai. Deci chiar merita sa citesti cartea. MIe imi place cum joaca Miley, nu imi pasa ce face in timpul ei liber. E pacat ca a murit Steve (tatal lui Ronnie)
L-am vazut la cinema si daca nu radeam de moacele alora sau de faptul ca una plangea in hohote langa mine as fi inceput sa urlu de plictiseala
Daca ma gindesc la faptul ca a fost creat de acelasi producator care a creat si a walk to remeber si the notebook, filmul este destul de slabut...
Acum,serios.Eu nu am o parere foarte buna despre ea, dar nici nu ma i-au dupa stirile astea.Sincer,eu m-am uitat la film si mi s-a parut foarte tare.Adica,l-am vazut mai demult.La un moment dat a fost si filmul meu preferat.Numai tin minte singur,dar cred ca Miley Cyrus a jucat chiar bine rolul. Povestea era interesanta si actorii destul de buni, zic eu.Mi-a placut, desii nu sunt fana Miley sa stii filmul a fost misto.