anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recomandati-mi cele mai bune 100 filme din toate timpurile pe care ar trebui sa le vad!

8 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Putine da` bune si se strang 100, facute de urmatorii: Buster Keaton,Chaplin,Bergman,Antonioni,Ridley Scott,Terry Gilliam,Wenders,Burton,Tarkowski,Spielberg,Soderbergh,Tornatore,Inaritu,Almodovar,Coppola,Antonioni,Bergman,David Lynch,Tarantino,Gus van Sant,Lars von Trier,Scorsese, Wong Kar Wai,Hitchcock,Michael Mann,Fellini,Kurosawa,Ozu, Aki Kaurismaki iar ca romani Ciulei si Pintilie.
Sau, daca te descurajeaza sa cauti dupa regizori, incerca 10 filme rusesti-sunt esentiale, 10 filme chinezesti si japoneze-vei descoperi alt univers, 10 filme americane-importante, 10 filme italiene-nu se poate fara parfumul lor, 10 filme europene-fie englezesti, fie nord europene si 10 filme frantuzesti-impresionante, ai sa vezi, 10 filme din America de Sud-au nebunii aia niste subiecte si mult nerv, talent, 10 filme romanesti vazubile iar restul pana la 100 sa fie la plezneala, nici nu stii peste ce bunaciuni dai uneori cand mergi dupa gustul tau.
Cum ar veni 100 filmeX2 ore fiecare=aprox 8 zile.
Pentru 100 de filme bune rau "se merita" happy

| Leocerba a răspuns:

L-am uitat pe Kubrick, Stanley Kubrick! de ce pe el? de ce?
te rog sa-i urmaresti toate filmele expuse atat de fain in animatia asta, eu merg sa-mi dau 2 palme ca l-am omis pe Kubrick o__O
http://www.youtube.com/watch?v=n0HNIr0350s

| ioana_3915 a răspuns:

Mandrie si prejudecata
The Notebook
ST trinians
Eurotrip
Atonement
Remember me
The last song
Sherlock holmes
Step up
Madagascar
Yes man
Dirty dance
The lake house
An bisect
North and South
10 things i hate about you
Death at a funeral
You again
Grease
Narnia
The sisterhood of travelling pants

| Eli_6736 a răspuns:

Charlie St. Cloud, Letters to Juliet, Remember me, Hes just not that into you, The Other End of the Line, The perfect man, seria Step up, A walk to remember, Raise your voice, Titanic, Inception, Black Swan, Jumper, Center Stage: Turn It Up, Another cinderella story, Tron legacy, Troia, Elena din Troia, Dear John. Sunt cateva din filmele pe care le-am vazut si mi-au placut. Iti recomand si niste filme coreene : Doremifasolatido, A milionire's first love, Boys before flowers, You're beautiful si Romantic princess. Sper sa iti placa si tie.happy

| SabbyNightShadow a răspuns:

Lemonade mouth e cel mai cool. Daca vrei filme cool dai clik: http://www.desene-animate-online.net/......-date.html si ai in josul siteul-ui mai multe pagini veiz si u.

| zizi000 a răspuns:

rolling on the floor cine crezi ca sta sa.ti scrie 100 de filme?rolling on the floor

| lulu_8735 a răspuns:

1. piratii din caraibe(3 parti)
2.bona de la trupele speciale
3. operatiunea broken arrow
4. speed
5. avatar
6.betowen
7.hanna montana-the movie
mai continuati si voilaughing

| MacBarbie a răspuns:

Da nu vrei multe laughing

Întrebări similare