| roby23 a întrebat:

Recomandati-mi niste filme frumoase(comedii,dragoste, horror) cu adevarat frumoase. Si o scurta descriere. Ofer funda! Filme pe care le ati vazut si sunt frumoase sigur!

5 răspunsuri:
| Idc12345 a răspuns:

TWILIGHT:Viata unei adolescente pe nume Bella ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentu a locui cu tatal ei. Initial, totul i se parea deprimant, pentru ca trebuia sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen. Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret de ascuns, care le pune in pericol relatia – el si familia lui sunt vampiri care au renutat la vanatul oamenilor. Bella afla secretul lui, dar nu realizea ca isi risca viata continuand aceasta relatie. Totul se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen apar si vor sa o vaneze pe Bella. Va putea oare Edward sa o protejeze si sa se abtina el insusi de pofta pe care i-o provoaca mirosul ei?(dragoste/horror)
The Grudge:Karen este o studenta care a venit in Japonia cu prietenul ei care si-a gasit un post de lucru important. Ea se angajeaza ca asistent social si incepe activitatea tinandu-i locul la o infirmiera care nu s-a mai prezentat la lucru. Ea ajunge la casa atribuita, unde trebuie sa aiba grija de o femeie in varsta din America, pe nume Emma care este intr-o stare catatonica, in timp ce restul casei pare pustie. In timp ce are grija de femeia batrana si bolnava, Karen aude scartaieli de la etaj. Cand merge ca investigheze, ea da de o figura supranaturala mult mai ingrozitoare decat si-ar putea imagina.
In acea casa un lant de evenimente terifiante a luat nastere rezultate de la un rau terifiant care s-a nascut cu ani in urma. Cu cat mai multi oameni mor, Karen este trasa in ciclu horror si descopera secrete ale bestemului razbunator care a prins radacini in acea casa. Acum ea trebuie sa il opreasca inainte sa fie prea tarziu.

| xxdrgn a răspuns:

Buna!^^
Eu una iti recomand "Koizora", japonez. Dragoste-drama. E vorba despre doi liceeni. Fata isi pierde telefonul mobil, baiatul il gaseste si ii ia numarul. Pe parcursul vacantei, baiatul o tot suna pe fata, iar acestia ajung sa se indragosteasca. Pe cand incepe scoala, se intalnesc fata in fata, fata e putin dezamagita deoarece baiatul se dovedeste a fi unul dintre acei smecherasi din liceu, insa nu trece mult pana ajung sa fie un cuplu. De aici, totul evolueaza, mai mult nu iti zic fiindca altfel iti pierzi interesul. big grin Iti mai pot spune ca sfarsitul e total neasteptat!
Un altul ar fi "100 Days With Mr. Arrogant". Film coreean. ^^ Aici e vorba despre o liceanca oarecare ce intra intr-o disputa cu un tip ingamfat din inalta societate. Nu stiu cum si ce se intampla, dar ajung sa se indragosteasca. E interesant, cu siguranta e printre favoritele mele, mai ales ca e comedie pura! happy
"4th Period Mystery", coreean si acesta. E vorba de doi liceeni (acum imi dau seama ca nu m-am uitat numai la filme cu liceeni :]]), o fata si un baiat. Fata e pasionata de crime, de mistere, vrea sa ajunga detectiv etc. Intr-o pauza, un coleg de-al ei este ucis, iar personajul principal, baiatul, il gaseste in clasa. Avand in vedere circumstantele, vina ar pica pe baiat, dar fata il ajuta sa rezolve misterul si sa gaseasca adevaratul faptas. Interesant e si acesta, mi-a placut mult. Ahh, iar actorul principal e actorul meu preferat, hihii~! ^^
Si ultimul pe care ti l-as recomanda ar fi "Blind". Coreean, de asemena. big grin E vorba despre un taximetrist fals care rapeste fete si profita de ele. Intr-o seara, o fata oarba ajunge in acel taxi, dar ca printr-o minune, scapa si merge la politie sa-l denunte. Desigur ca la inceput nu a prea crezut-o nimeni, fiind oarba, dar demonstrand ca ea stie ce vorbeste, povestea ei devine plauzibila. Apare insa un baiat (actorul meu preferat, acelasi ca in filmul precedent) si spune o cu totul alta poveste decat fata, sustind ca el are dreptate fiindca el a vazut cu ochii lui ceea ce s-a intamplat. In orice caz, multa actiune se petrece in continuare, iar sirul povestii te tine in suspans.
Toate cele enumerate sunt printre filmele mele favorite si le recomand cu mana pe inima, sunt geniale! ♥

| ionutzz01 a răspuns:

The ring 2 big grin

| Bear88 a răspuns:

Prietene, nu mai cauta! House M.D., gasesti pe google descriere, nu vei regreta o clipa!