The Cabin In The Woods
Cabin Fever
Cabin Fever 2:Spring Fever
Cabin Fever: Patient Zero (2014)
The Ruins
Wolf Creek
Saw
Halloween (1, 2 dar mai infricosator e 2)
Astea sunt cele pe care le stiu, fara chestii paranormale.Mai pe scurt, te ca*i pe tine la filmele astea.Sunt foarte faine.
Saw si halloween sunt horror?
vai de steaua voastra.
numai ca caturi au insirat astia aici, bine, in afara de Sinister si Shutter, care au fost acceptabile.
cel care a pus intrebarea, pai asta inseamna horror, fantome si chestii paranormale...dar daca nu vrei d-astea, treaba ta.
ia-le sfatul astora, care si-au batut joc de tine.
Le-am vazut pe toate, si nici-unul nu mi s-a parut horror, am vazut multe filme horror la viata mea, si am pus intrebarea in speranta ca voi gasi unul cu adevarat horror.
Interesant mi s-a parut Wrong Turn (dar nu horror).
Dintre toate filmele horror pe care le-am vazut, nici-unul nu mi s-a parut horror calumea.
Vrei sa zici ca nu ti-au placut Insidious 1, 2, Grave Encounters, Dead Silence, The Conjuring, primul Paranormal Activity, The Blair Witch project, The Amityville Horror, The exorcism of Emily Rose, Alone, A tale of two Sisters, The Omen, The Eye (varianta asian),
The Haunting in Connecticut si multe altele, dar astea pentru mine is memorabile?
Mi-au placut, dar nu au fost destul horror pentru mine, oh mi-am adus aminte de inca un film fain, The descent 1, 2, a fost foarte frumos, destul horror si putina aventura, preferatul meu.
Nu au fost destul de horror auzi...ptiu,sa fie la tine acolo pe pustiu.