Eu nu l-am vazut chiar de la inceput. Deci Thomas era la muzeul jucariilor( in ascunzatoare) si plangea.A venit si Seba sa il consoleze, si i-a zis ca Nini a facut ce a facut din dragoste pentru el.Nini s-a dus in gradina si s-a intalnit cu fetita lui Thoma (cea mica) si-a loat ramas bun de la ea. Dupa 5 minute a venit Thomas si i-a spus ca mintea lui ii spune ca nu o poate ierta dar inima da.Asa ca s-au inpacat. Dupa au venit toti angajati imbracati ca Nico . Apoi s-au casatorit.Si Nini a aruncat peruca lui Nico in sus in loc de buchet
Pai, Nini si Thomas trebuie sa se casatoreasca, dar in timpul cununiei vine Victor si Dezvaluie secretul lui Nini cum ar fi ca e Nicolas, Thomas se supara si amana nunta, apoi Nini fuge undeva in gradina ambasadei si plange, Thomas hotaraste sa o ierte pe Nini, dupa ce mai multi prieteni i-au explicat adevarata situatie, si se casatoresc, Victor ajungela inchisoare parca si Cecilia pleaca si ii lasa in pace, Final Fericit .
In ultimul episod, victor vine la nunta lui nini si il demasca pe nicolas.nini a aruncat hainele lui nico la gunoi si asa le-a gasit. nini fuge iar tomas vine la ea si ii spune ca nu o poate ierta si sa plece din viata lui. nini isi ia ramas bun si cand vrea sa plece, tomas vine la ea si ii spune ca o iubeste si o saruta. apoi toti vin imbracati in nicolas, iar la sfarasit are loc nunta iar cei doi se casatoresc. fundita?
Nini s-a terminat dar urmeaza in martie noi episoade! :X Deci Nini si Cheliosu` (Tomas ) erau la nunta si urma sa spuna "da" Nini cu vocea lui Niko :O Si au crezut ca eu o gluma. Dar a venit Victor ( x_x ) si a zis ca Nini e o impostoare etc. Pe urma toti angajatii ( mai ales Carmen ) s-au plans etc. dupa merg Nini si Tomas la un copac si o cearta pe Nini cum a putut sa-i faca asa ceva si pleaca... Nini isi face bagajul si vine Celina ( x(x(x( ) ii zice ca e mai bine sa plece. Nini isi ia ramas bun de la angajati dar isi dau seama ca a facut asta din dragoste etc. Se intalneste cu Sisy isi ia ramas bun si pleaca. Dar vine Tomas si ii zice ca fara ea nu poate sa stea si se " :* "... Vin toti angajatii imbracati in Niko ca sa o faca sa rada si pana la urma se casatoresc Pam Pam. Si la sfarsit Nini arunca peruca lui Niko in loc de buchet. O sa urmeze noile episoade in martie (asa am auzit.) fundita?:*
In caz ca vrei sa il vezi
http://www.youtube.com/watch?v=Vbr9E0HkZDQ&feature=channel_video_title
PopStefania întreabă: