Încearcă "Death at a Funeral". E exact cum vrei tu. ATENȚIE! Sunt două variante. Una americană din 2010 și originalul englezesc din 2007.
Uită-te la cel englezesc, cel american e o porcărie ordinară.
O altă recomandare. Uită-te când ai timp și daca ai posibilitatea la serialul american "Frasier". E plin de umor inteligent!
@Bent: M-ai făcut curios așa că am dat un IMDB search la primele două și apar Crime/Thriller, nicidecum comedii.
Încă unul: "It's always sunny in Philadelphia". Am văzut azi primele cinci episoade și e ilar!
@Спинесхиверс, multumesc, o sa-l caut. Cat despre filmele recomandate de Bent, am citit pe cinemagia ca fac parte si din catgoria "comedii". Acum voi viziona unul dintre cele recomandate; multumesc Bent, bune recomandari la prima vedere, revin dupa ce le vizionez!
@Andreutza, am precizat - nu doresc titluri precum "Home alone", thanks anyway.
@*•.¸♥¸.•*´Ğiŕℓ*•.¸♥¸.•*´, de astea imi era frica. Majoritatea filmelor recomandate de tine sunt niste comedii usoare, sunt ok pentru o duminica plictisitoare, insa eu am cerut altceva. Multumesc oricum!
Poi uite ctv:
Problem child
Little Man
Nanny McPhene
Wild Child
What happens in Vegas
Tommy Boy
How to lose a guy in 10 days
Iti recomand inainte sa descarci filmul, sa te uiti pe youtube. Spre ex scrii : "Wild child trailer". iar daca iti place atunci il descarci.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Astea te va face sa razi la inceput va fi un pic plictisitor dra dupa mori singur acasa, singur acasa2, singur acasa3 le-am vazut pe toate sunt super funny
@Спинесхиверс
Prima ar putea fi descrisa ca o "comedie cu crime" (poate parea paradoxal, dar, desi are multe scene desprinse parca dintr-un razboi, e un film care te face sa razi in hohote). Cat despre a doua recomandare, "Snatch"...cred ca i-a prostit foamea pe cei de pe IMDB.
Nookeq întreabă: