| AliiB a întrebat:

Saaalut!
A vazut cineva filmul Mihai Viteazul...acela in care a jucat Piersic?!
Imi puteti face va rog un rezumat?! Eu nu inteleg absolut nimic din film si imi trebuie pe luni la isto!
Fundita!

2 răspunsuri:
| Roxana90roxana a răspuns:

Eu, i'am povestit profei ce am inteles. din elbig grin si i'am dat ca replica, doamna eu asta inteles dati'mi cat considerati nu ma deranjeaza, eu asta am inteles, eu nu am varsta dv ca sa inteleg totulhappy mai am de invatat pentru viata astabig grin

| aumih16 a răspuns:

Frumos film memorabil! sunt scene in film mai greu asa de digerat! adica pe langa omoruri! mai sunt! si scene cu decapitare! adica partea aia cu secuii! care ii taie capul lui Andrei bathory! practic asta a insemnat unirea! interesant este ca sigismund bathory! nu a fost chiar omorat! sau decapitat! ca Andrei bathory! cu toate astea el s-a vazut nevoit sa preia locul de la tron! care ii apartinea lui Andrei bathory! cel ucis adica de secui! bine in realitate! ca si in film! i-au adus capul decapitat lui mihai viteazul! el cerand sa i se aduca si corpul fara capul decapitat! dupa care a fost inmormantat! dus in sicriu! mihai viteazul a venit dupa sicriu! cu lumanari! etc! in realitate asa a fost! in film nu stiu! ce sa zic spun! daca a fost asa sau nu! da putin conteaza! cert este ca in film! mihai viteazul nu a vrut sa il omoare sau chiar secuii pe sigismund bathory! fiindca nu ii aducea nici un sacrifiu! beneficiu! moartea lui Andrei bathory! insa da! oricum s-a luptat infruntat cu o gramada de chestii si mihai viteazul! totodata! a fost si el infrant! si cu capul decapitat! banuiesc ca aceeasi procedura! ca la Andrei bathory! in film nu a fost asa! ca acolo nu a fost prezentat! da in realitate! cu siguranta! insa da! e unul din cele mai bune filme! romanesti! de istorie! alaturi de Vlad tepes stefan cel mare Vaslui 1475 mircea cel batran! daca ar fi sa compar eu! ce a jucat amza pellea pe urma! adica duios anastasia trecea! atunci i-am condamnat pe toti la moarte! sau osanda! as zice spune ca tot mihai viteazul! l-a consacrat mai bine! pe el! cel mai bun rol al lui! asta! si nea marin miliardar! unde a jucat rol dublu!