Servus! stiu cateva filme dar nu sunt doar din `09-`10. Dar mie mi-au placut mult. Nigths in Rodanthe, The last song, Message in a bottle (astea sunt facute dupa cartile lui Nicholas Sparks; asa e si the notebook.); love in the time of cholera, pride and prejudice, jeux d'enfants, another cinderella story, cinderella story (astea doua-s super), raise your voice, because i said so, dirty dancing, dirty dancing havana nights, match point, love story. Ultimul este din 1970, dar iti spun ca nu o sa regreti daca te uiti la el! Sper ca ti-am fost de folos cat de ccat.
Dear john si p. s. i love you o sa plangi la ambele al doilea e mai vechi dar bun.
Filmul pe care la zis melody e de 10 plus e un film prea tare merita sa-l vezi
The last song...dar esti sado-masochista? glm glm asta e f fain, trebuie sa-l vezi... funda?
Ne plac acelasi gen de filme... iata niste filme care merita vazute:
Awake, 10 things I hate about you, Raise your voice, Picture this, Sweet november, A Lot Like Love, Greta, Forever Strong, Never.Back.Down,Jumper,My Sassy Girl[neaparat], Play The Game, How To Lose A Guy In 10 Days
si mai am daca vrei..., sunt preferatele mele.toate merita vazute. daca mai vrei trmitemi un mesaj si se rezolva! vizionare placuta!
Salut! Iata un film care mie mi-a placut tare mult.adica pot sa spun ca a fost cel mai frumos film din lume: twilight. poate te-ai uitat la el, nu stiu...