| Lexi888 a întrebat:

Sal.ce părere aveți de The walking dead? cum vi se pare acțiunea filmului?

8 răspunsuri:
| UnleashedPsycho a răspuns:

Ce film, mă, e serial. În fine.
Nu-mi plac filmele/serialele cu zombie, vampiri, vârcolaci şi fantome.
Dar The Walking Dead e atâââââât de bine realizat. Dă-le dracu' de clişee şi situaţii oribil de scârboase, machiajul e atât de bine realizat încât uit de orice altceva.
Nu prea mă-ncântă personajele. Înafară de Darryl nu mi-a plăcut nimeni. Apreciez faptul că nu ştiu de a cui parte sunt, pentru că mi-e mai uşor să-mi dau seama care personaj e dobitoc şi care nu.
Ca să rezum tot ce-am zis, e unul din serialele mele preferate. Dau şi rating dacă vrei.

| faramatania a răspuns:

Bun,bine făcut, însă inspirat după 28 Days Later.

| AlexisZLS a răspuns:

Eu am 10 ani si ma uit in fiecare seara la el!
Este super, mega, extra, hiper tare serialul!

| Mymiii a răspuns:

Buna! Eu ador filmele horror in general sin din punctul meu de vedere, acesta este unul dintre cele mai bune filme. Nu mai stiu cum il cheama pe cel din rolul principal dar joaca foarte bine. Este vorba de un politist pe care il cheama Rick Grimes si acesta încearcă să se scoată pe sine şi pe ceilalţi câţiva supravieţuitori din dezordinea post-apocaliptică dezlănţuită în lume.

| Lexi888 explică (pentru Mymiii):

Eu ma uit in fiecare dimineața la el si nu ma sperii mi se pare ca un copil de 14 ani s-ar putea uita liniștit la el.

| Mymiii a răspuns (pentru Lexi888):

Nu am zis ca este cel mai de groaza film! Dar mi-a placut mult! Acum depinde de fiecare...

| JustClaudiu a răspuns:

E asa si asa. A inceput promitator dar au cam dat-o in bara cu povestile din sezoanele 2 si 3. Primele 2 episoade si ultimele 2 sunt interesante( dintr-un sezon). In rest e cliseu. De speriat nu e, dar e cam scarbos.