| malina97 a întrebat:

SAL, imi da-ti niste exemple de anime-uri cu vampiri si niste link-uri unde le pot vedea de preferabil in romana (inavara de vampire knight si vampire knight giuli deoarece le-am vazut si mi-au placut la nebunie)...multumesc

Răspuns Câştigător
| TiMeIuSh a răspuns:

Si eu am vazut vampire knight il ador dar nu imi prea place cum sa terminat.asa trist.sad iti dau niste siteuti supper cu o gramada de animeuri si iti poti alegelove strucklove struck
naruto.demon.com
animekage.com
anime-media.com
vplay.com
peteava.ro
oricum poti incerca si alte tipuri de animeuri nu numai cele cu vampiri eu de exemplu ma uit la naruto si este singurul pe care nu l-am terminat si ma fascinat ff mult m-am uitat la nana la rosario vampire; gravitation; loveless; sola; paradis kiss...si o gramada dar astea sunt foarte faine mai ales naruto nana si paradis kiss dar si restul cele mai tariwinking

2 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Si mie imi place vampire knight stiou cxa s-a terminat cam naspa vampire knight guilti dar m-am uitat manga la sezonul trei si pot spune ca al treilea e mult mai tare ca primele in plus zero si yuuki vor fi impreuna cat despre animeuri :anime-ro-sub.blogspot.com/
animefreak.tv
animefuel
rebelionsubs

| ViViDfan a răspuns:

Hellsing,vampire hunter D,claymore,Rosario+vampire,death note, blood+, Karin chibi vampire
anime.kage.ro
animefreak.tv
animeseason.com
animeshippuuden.com