| S1mplu a întrebat:

Sal,nu stiu daca este un film real sau doar imaginatia mea dar vreau sa stiu daca exista un asemenea film sa fiu eu convis daca e sau nu,deci "Este vorba despre un fel de poveste care prima data se petrece in trecut unde niste creaturi cu arme incep un razboi cu oamenii si o familie incearca sa scape prin niste tuneluri de sub un fel de casa,apoi fug ei ce fug si se strecoara printr-un gard de sarma rupt care duce la o usa mare de metal,ei o deschid si acolo era un fel de custi in care erau tinuti oamenii,nu stiu cum parintii dispar mai departe si baiatu ramane in urma si incearca sa se strecoare printre acele custi,apoi un grup de copii ai spun ca-l ajuta sa se duca la parintii lui dar acestia se transforma in acele creaturi,iar baiatul este obligat sa se intoarca pe unde a venit si sa caute o ascunzatoare prin acele tuneluri si se duce peste tot prin tuneluri,dupa cativa ani, el este intr-o casa cu niste prieteni, iar ei sunt vizitati de o creatura din aia si incepe sa-i omoare pe rand." Deci nu stiu daca chiar existathinking poate ma lamuriti voi.

3 răspunsuri:
| Andra124 a răspuns:

Nu cred ca exista

| mihasiandra a răspuns:

Cred ca e un film daca nu, ai o imaginatie bogata

| S1mplu explică (pentru mihasiandra):

Cine stielaughing am visat si mi se parea ca e chiar un film.