Salut Ai incredere, sunt cel mai mare fan al anime-urilor, si am vazut peste 90% din toate anime-urile existente Iti propun sa incerci Sword Art Online, este super tare anime-ul, are foarte multa drama, si si mai mult romantism Daca vrei ceva amuzant, si putin pervers, iti propun Baka To Test To Shoukanjuu, este cel mai amuzant, dar cel mai amuzant anime pe care l-am vazut vreodata Razi cu lacrimi la fiecare episod Daca vrei ceva actiune, incearca Fairy Tail Este super frumos, si interesant. In caz ca iti place misterul / suspansul / horrorul, iti propun Supernatural The Animation, Attack On Titan, sau Danganronpa Si, ei bine, daca iti plac anime-urile perverse, iti voi da cele mai perverse pe care le stiu: Ar fi Highschool DxD, care este super pervers. Kiss x Sis are peste tot saruturi, si este foarte pervers, ti-l recomand, poate chiar mai mult ca Highschool DxD (Asta este daca vrei si niste actiune pe langa perversitate ) Si ar mai fi unul frumos Kampfer, care are ceva mai mult scene lesbiane Nu e chiar hentai, are unele scene foarte perverse Ar mai fi la categoria dragoste si B gata H kei, Clannad & Clannad After Story si Shuffle! In caz ca vrei ceva gen lupta intre bine si rau, Ao No Exorcist Hai ca am dat destule Scuze, dar cand vine vorba de anime-uri, nu ma pot opri Sper sa te fi ajutat cu ceva Vizionare placuta!
Hey! Ai cont pe MAL? sau da-mi o lista cu toate anime-urile urmarite de tine.
Salut... Ce-ai aia MAL? Nici nu am auzit de el, d-apoi sa am cont... Daca vrei o sa iti scriu preferatele mele Dar sincer daca mai stiu cate am vizionat Iti spun ca majoritatea erau ecchi / mister / drama / romantism / amuzant . Bafta!
MAL sau http://myanimelist.net/, este un site care contine toate anime-urile existente din toate formatele (Serii TV, OVA, ONA, Movie, Special); detalii despre aceste anime-uri. Bineinteles si manga.
Cand ai spus "am vazut peste 90% din toate anime-urile existente", te refereai la anime-urile traduse in romana. Nu? :D
:o Nu am mai auzit de MyAnimeList Poi da, ma refer la cele traduse in romana Doar nu ma uit in engleza (Nu prea ma pricep) Sau in japoneza (Stiu ceva cuvinte gen sora inseamna cer, sau nande / doshte inseamna de ce si chestii din astea, dar nu inteleg tot ce zice .) Si alte limbi nu mai stiu decat putina franceza si putina germana In plus, nu ma uit la manga... Acolo nu se misca, nu se vede fiecare detaliu, nu e color, nu se aude si muzica de pe fundal, se intelege si mai greu, fiind doar ceva desenat (De exemplu daca se transforma Chouji in bila aia mare, si trece printr-un zid, in timp ce vine un sarpe si il mananca Sau altceva, am dat doar un exemplu, nu prea se intelege Daca pricep ce vreau sa zic. In plus, nu imi place sa fie ceva scurt Te si prinzi ca mai sunt cateva episoade [Vreo 10-20] pana anime-ul intrece manga-ul. Deci sunt foarte multe diferente, si nu imi place manga :-s)
Http://www.deseneanime.ro/
poate gasesti tu ceva ce iti place
vizioanare placuta
Fairy tail, master rave, air gear, kuroshitugi(ceva de genu se scrie),
Salut Se scrie Kuroshitsuji Si se pronunta Curoșițuji
PopStefania întreabă: