| xDexy1 a întrebat:

Sal TPU. deci am terminat de vizionat angel beats si ma intrebam daca are un sezon 2 sau daca o sa fie unul pentru ca la sfarsit kanade dispare si ce se intampla cu otonashi dispare si el sau ramane acolo?

5 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Are doar 13 episoade in total=> un sezon

| Kotomi a răspuns:

Nu vreau sa iti dau spoilere! Mai este episodul 13.5 care are doar cateva minute, dar clarifica situatia. Daca l-ai vazut si pe acesta, nu mai este un alt sezon. Iar daca nu... vizionare placuta!

| xDexy1 explică (pentru Kotomi):

Decii stai un pic ca tot nu am inteles el o ramas acolo si acum e presedintele elevilor(daca te uiti pana la capat la ep 13 vezi ca el e in lumea reala si se intalneste din nou cu tenshi sau cum o cheam) deci nu prea are sens si nu o sa fie un alt sezon?

| Kotomi a răspuns (pentru xDexy1):

Daca nu ma faceai atenta nu as fi vazut niciodata partea aia. Un alt sezon nu o sa mai fie sigur. Acum... ramane de interpretat ce e cu parte aceea de la sfarsitul episodului 13. Din cate inteleg eu acela este un epilog, la fel ca si episodul 13.5. Sunt doua interpretari diferite ale sfarsitului. Uite ce scrie pe wikipedia, cred ca asta lamureste:

"After giving Otonashi her gratitude, she finally disappears, leaving him in frantic tears. Finally, in an epilogue, a girl resembling Kanade is humming Iwasawa's "My Song" in the world of the living, and a boy resembling Otonashi passes by and recognizes the melody. When the girl walks onward, the boy moves to tap her shoulder.
Alternatively, in the BD/DVD-exclusive short "Another Epilogue", Otonashi remains in the afterlife and becomes the new student council president, helping out other students to pass on. "

| xDexy1 explică (pentru Kotomi):

Mda naspa dar totusi eu cred ca are potential poate ar trebui sa faca un sezon 2 despre cum se gasesc ei si merg la scoal un comedy romance drama(de ce nu) echi asa ceva ar fi fost tare.