| Adrianz3 a întrebat:

Sall in primul rand cand eram mic am vazut la televisor un film mai vechi cu serpi probabil era horror dar mi-a placut ideea dar nu l-am vazut pe tot fiindca mama m-a pus la somn si nu l-am fazut pe tot decat cam primele 15 minute cred.As vrea sa aflu numele filmului sa il vad.Detalile pe care mi le amintesc din film sunt:un baiat trebuie sa mearga impreuna cu familia la un eveniment. Baiatul este pus sa ridice un sarpe parca cu doua capete deasupra capului cred ca in final este muscat.Mai este si seara cand sarpere scapa di borcanul in care a fost pus si ajuga sa manance parca o gaina si o pisica.Scuze mai multe detalii nu pot sa dau momentan.Cel mai bun raspuns primeste funda dar as vrea sa fie fara spoilale prea mari zic eu sau chiar deloc

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intreba-o pe mama ta, ca ea ar trebui sa stie, noi in schimb nu stim, ca nu am fost acolo cu tine.

| Kogaion a răspuns:

Anaconda?

| Kogaion a răspuns (pentru Kogaion):

King Cobra si Phyton, mai sunt cu serpi asa vechi.

| Dariussvg23 a răspuns:

Mega Snake se numeste filmul. Imi aduc aminte ca si eu l am vazut cand eram mic. Si sunt convins din detaliile ca scapa din acvariu si mananca pisica si gainile.