| DeathReaper a întrebat:

Sall spuneti-mi si mie cate ceva despre anime-ul hellsing daca e anulat sau nu daca mai are alte sezoane, are mai mult de 13 ep? nu-mi spuneti despre ova sau ultimate ca e aceeasi actiune doar ca e un pic modificata
si spuneti-mi si mie alte anime-uri ca hellsing tot asa cu vampiri
si oi da si funda

Răspuns Câştigător
| Nemestros a răspuns:

Seria Hellsing(care a fost difuzata la TV) are doar 13 episoade. Cealalta serie, Hellsing Ultimate(sau OVA) are 10 episoade, ultimul fiind lansat pe 26 decembrie.Iti recomand OVA, e grozavhappy

3 răspunsuri:
| andreiboss31 a răspuns:

Pai in Hellsing Ova are 20 sau 25 min un episod iar un episod din Hellsing are intr e 40 si 50 iar ultimul episod adica 10 avea o ora si 7 min.Si sunt episoade diferite si actiuni tot diferite dar in principiu e acelasi poveste, dar iti recomand Hellsing Ultimate pentru ca actiunea e mult mai intensa, si de la episodul 5 sau 7 incepe cruciada a 9 a si organizatia Milemnium (fosti nazisti) ataca Londra, si toti locuitori sunt morti.Victimele sunt cam 1000 de soldati din Vatican, 3000 soldati Milemnium sau ultimul bataliaon si 3 sau 5 milioane de oamneni.Si in Hellsing Ultimate sunt 5 sezoane, doar 1 e in romana, dar celealte sunt in engleza si abia am gasit ceva, dar pacat ca nu sunt in japoneza. Uite un link
http://www.youtube.com/channel/UCsVntgUyxRt5xTHcP_0gDoQ

| Asami a răspuns:

Cauta pe google o sa vezi ca are de fapt 20 episoade, dar sunt subtitrate in engleza. Si alte anime-uri cu vampiri... Ar fi Vampire Night.

| DeathReaper explică (pentru Asami):

A da am uitat sa mentionez ca nu vreau sa ma uit la un anime neterminat [ sad o sa am mutra asta 3 zile daca imi place un anumit anime si nu e terminat ] scuze ca n-am mentionat asta