| Venusgirl a întrebat:

Sall. TPU. am o intrebare funny insa chiar curioasa...
actorii cind se filmeaza in filme si pling, de unde le apar lacrimi?
adica cum pot plinge fara a simti vreo emotie? eu cred ca folosesc vreo substanta sau asa ceva ce le provoaca plinsul, insa vreau si ideile voastre funda

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt spray-uri speciale cu diferite substante care dand in aer, isi face efectul precum ceapa.lacrimeaza ochiul.Actorul trebuie doar sa se strambe un pic,sa ia fata de amarat, trist sau mai stiu eu ce. Urmaresc filmul „Mica mireasa" la care in fiecare episod trebuie sa se planga, M-am interesat si a aflat ca se foloseste un spary in platou, care dat i apropierea actorului, ii lacrimeaza ochii.Are un efect precum al cepei atunci cand o cureti.

| Andrei_Radu_Lazar_1998 a răspuns:

Probabil,dupa parerea mea daca sunt actori buni intra in pielea personajelor cu adevarat, ori cum ai zis tu substante
saaaau... isi amintsc de chestii, amintiri urate

| Andrei401 a răspuns:

Da,posibil cu substantă sau sunt puse efecte la editare, sunt foarte multi profesioniști care pot face asa ceva. happy

| denysuca14 a răspuns:

-depide multi intra atat de bine in piela personajului incat e farte simplu
-altoera le e greu de exemplu cunosc pe cineva care face teatru si nu putea sa planga asa ca a luat guma extrem de mentolata

| pinkberry320 a răspuns:

Pun stop-cadru și cu o pipetă le pun ser fiziologic, după ce le dau cu fard roșu ca să pară că au plâns, do-oh laughing)

| Venusgirl explică (pentru pinkberry320):

Asa credeam si eu la vreo 9 ani... funny^_^

| PrincessR a răspuns:

Ei au invatat toate aceste trucuri la cursuriel de actorie si pe platourile de filmare, adica isi amintesc lucruri rele ce li s-au intamplat dar, pe de alta parte folosesc si diferite substante care nu le fac rau dar fac ochiul sa lacrimeze excesiv.