| AlyAlinutza a întrebat:

Am o intrebare pentru fanii Naruto:shippuden. Voi ce credeti daca Sakura l-ar fi omorat pe Sasuke? dar invers?
V-ati schimba parerea despre Sasuke daca s-ar intoarce in sat?
Astept raspunsuri laughing

4 răspunsuri:
| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Eu nu m-as schimba deloc parerea despre sasuke indiferent ce ar face. Cred ca e un mincinos notoriu. Nu mi-a placut nici la inceput de el. Nici de Sakura.

| Lovepets a răspuns:

Daca Sasuke s-ar intoarce in sat eu cred ca toate lucruile s-ar intoarce ca la inceputhappy

| Myuu a răspuns:

In episodul 214 Sakura avea ocazia ca il omoare pe Sasuke si nu a putut, iar Sasuke era sa o omoare pe ea de doua ori, dar a fost salvata de Naruto si de Kakashi.Sasuke ramane un razbunator plin de ura si nu se va schimba niciodata.

| annahandball a răspuns:

In starea de nebunie care e acum Sasuke ar fi omorat-o sg pe Sakura! Invers nu pentru ca Sakura inca mai tine destul de mult la el.
Eu nu am o parere proasta de Sasuke nici acum!(stiu ca din cauza asta o sa sariti toti pe mine asa ca o sa explicbig grin)
Incercati voi sa va puneti in locul lui in primul rand! Deci pana la 7 ani ati fost un copil normal si linistit, iar dupa aceea vedeti in fata vostra cum mor toate rudele! Plus ca ele sunt omorate de o persoana ffdraga! Ce ati face? Nu ati vrea si voi sa va razbunati cum a facut Sasuke?
Asa va izolati si munciti mult pentru a va razbuna si dupa aceea aflati dintr-o data ce de fapt aceea persoana draga care ati omoarat-o nu avea nici o vina! Sasuke s-a chinuit 9 ani sa il omare pe Itachi! Logic ca acum a innebunit cand a aflat ca el si clanul sau trebuiau sa fie un sacrificiu pentru pace! Nimanui nu cred ca iar fi usor!
P.S A vb la plural pentru a incerca sa le explic parerea mea celor care nu sunt de acord cu ea!