| corina_7558 a întrebat:

Sall tpu.Azi ma uitam la pretty little liars sezonul 3 episodul 12.Acolo arata la sfarsit ca A era toby.Deci toby este A?

8 răspunsuri:
| Hanna1 a răspuns:

Uite eu cred ca el doar incearca sa o protejeze pe spencer..si se preface..nu cred ca le va face rau fetelor

| ღDiissyღ a răspuns (pentru Hanna1):

Mda...ai dreptate

| BiuL a răspuns:

Eu nu am vazut episodul asta si m-ai speriat straight face trebuie sa ma uit si eu cu prima ocazie, dar sincer ma indoiesc ca toby are legatura cu A, e prea indragostit de spencer

| muffinfactory a răspuns:

Nu. Uite motivele:
1. Vrea sa o protejeze pe Spencer si se preface de partea echipei A.
2.Cand a sunat-o pe Emily si ea era la Nate i-a zis "ai un minut sa iesi" deci voia sa o ajute
3.In sezonul 2 cazuse la un moment dat de pe o scara (din cauza lui A, deci nu se accidenta singur)
4.Adevaratii A o sa fie aflati la sfarsitul serialului, ca altfel nu ar mai avea farmec daca se afla de acum.

| Rukhsandra a răspuns:

Eu ca fraiera am citit niste comm-uri pe fb si de acolo am aflat ca A e Toby....eu cred ca s-a bagat in A team ca s-o protejeze pe Spencer happynu cred ca v-a deveni bad boy.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Pai,ar fi chiar enervant ca Toby sa fie in echipa "A" pe bune, din moment ce creatoarea serialului a petrecut o gramada de timp declarand cat de sincer si inocent e Toby...

Totusi, ar fi o intorsatura de situatie foarte tare daca Jenna ar fi cea inocenta si Toby cel malefic, pana la urma Jenna chiar a avertizat-o pe Emily in legatura cu Nate...

| DorothyAnn a răspuns (pentru muffinfactory):

1. si intr-un alt mod nu o putea ajuta, chiar sunt atat de fraieri aia din echipa A si nu s-au prins ca ai prosteste?
2. da, dar a si suntat-o sa ii spuna ca se va razbuna pe ea.
3. asta este singura observatie care ma pune pe ganduri...
4. numai noi stim cine-i A, si asa este cu mult mai palpitant!

| muffinfactory a răspuns (pentru DorothyAnn):

Acum ca am vazut si episodul de halloween nu stiu ce sa zic big grin o sa vedem.