Poate o fi ala in care pleaca Sasuke prima data, ca e plin de emotie. Sau poate cele 3 cu batalii intre Sasuke si Naruto. Chiar nu ma pot hotari... E ca si cum ai alege dintre doua placinte de acelasi fel care are gustul diferit.
Din naruto mi-a placut primul pentru nazbatiile lui naruto iar din seria shippuden, 166, iubesc cuplul NaruHina!
Episodul 216 sinobi de nivel inalt. :X pentru ca naruto ne spune ce sinte el despre sasuke si zice totul asa frumos... si pare asa sigur pe el ( ca intotdeauna ). insfarsit ne-a zis cum il vede pe sasuke in mai mult de 5, 6 cuvinte ( gen : frate, cel mai bun prieten, inamic, scop. )
Episodul meu preferat este 120, cand Kakashi isi aduce aminte de copilaria lui. Este episodul meu preferat deoarece ma pasioneaza moarte lui Obito.
Episodul cand sai apare in echipa lui kakashi pentru ca naruto era tare ufrios si in acelasi timp amuzant.dar mai multe episoade si cand sasuke a vrut sa o omoare pe sakura nu o sufar dapai sa mai fie cu el impreuna bleac o urasc in schimb pe el il ador chiar daca e rau se face el bun cu ajutorul lui naruto cei mai tarei mi se pare ei dar si gara, neji, sai etc
Pai din naruto imi plac episoadele pana la espisodul 30-40 cam asa dar mai ales episodul 1:Xepisodul cu lupta lui Shikamaru cu Teamri...a si 101ala e cel mai tare si din shippuden... episoadele cu amintiri imi plac mult si 119-120 si.175 127-129.si cam atat aaaa si 219episodul e linistit cum n-a mai fost demult
spidermannaruto123 întreabă:
delakpanlaa întreabă: