Eu sunt de aceeasi parere cu tine. Dupa ce a dus colierul unde ii era locul,Rose s-a simtit implinita si s-a stins din viata. Dupa moarte, ea s-a intors inapoi pe vas, alaturi de ceilalti, pentru ca acolo si-a gasit dragostea si in plus acolo a gasit si prieteni de nadejde. poate ati observat ca Hockley si majordomul lui nu erau acolo, desi au murit si eu.
Hey.
Stii ca Rose Si Jack in realitate nu au existat? Au fost doar personaje din filmul lui James Cameron.
El a vrut sa faca filmul Titanic si la facut, facand povestea acestor 2 tineri indragostiti care eu un final foarte trist. Filmul e unul din cel mai bun pe care le'am vazut pana acum la viata mea.
Succes!
Normal ca stiu! James Cameron a facut o treaba excelenta cu acest film! El s-a gandit sa infiripeze o poveste de dragoste cu tragica poveste a TITANICULUI.E normal, dar eu am spus ca "povestea"celor 2 mi-a ajuns complet in inima.Fiecare cuvant, fiecare miscare, fiecare gest in parte este unul magnific.Si de aceea a doua oara cand am vazut filmul i-am urmarit fiecare miscare lui Jack si pur si simpu imi venea sa plang pentru ca stiam ca avea sa se stinga la final.Bineinteles ca povestea de dragoste n-a existat(sau cel putin nu se stie nimic despre ea).A fost doar ideea unui regizor genial de a mari interesul si lacrimile publicului pentru acest film. Personajele au fost atat de bine conturate, iar actorii au jucat atat de excelent, incat este imposibil sa nu-i indragesti.De asta am varsat atat de multe lacrimi pentru Titanic.Pentru ca atat cat si povestea navei cat si povestea de dragoste a unor doi tineri atat de diferiti si totusi atat de asemanatori te induioseaza. Oricum sunt de acord cu tine:Filmul este absolut briliant si fara seaman in lume!