Pai : am sa iti zic 10 alegi tu una din ele
1. Deck the Halls – Craciun intre vecini (Incepem cu un film nu foarte senzational Deck the Halls, insa cu un farmec aparte in special datorita povestii si carismei actorilor, Danny DeVito si Matthew Broderick. Are destule faze comice, culoare din plin si un final pozitiv.
Este o comedie de vacanta relaxanta, axata pe povestea a doi vecini dintr-un orasel din New England care intra in razboi unul cu altul cand unul din ei se hotaraste sa-si decoreze de Craciun casa cu atatea luminite incat sa fie vizibile din spatiu. "I want my house to be seen from space!")
2.National Lampoon’s Christmas Vacation
3.The Santa Clause 3: The Escape Clause – Mos Craciun vs. Mos Gerila (Cei care iubesc Craciunul se vor bucura de cel de al treilea film din seria The Santa Clause 3, unde Tim Allen imbraca din nou costumul rosu, pentru noi aventuri feerice si multe hohote de ras. In film apare un personaj nou interpretat de Martin Short, Jack Frost "I invented chill!", care ii va pune bete in roate. Daca acesta nu va reusi sa salveze situatia, va fi un ger cumplit la Polul Nord si in toata lumea. Cum va dezgheta situatia Mos Craciun?)
4.Bad Santa – Ho, Ho, Whoa!
5.Grumpy Old Men – Sarm, umor si comedie
6.The Santa Clause 2
7.How the Grinch Stole Christmas – Happy Who-lidays?
8. Jingle All the Way – Christmas, It’s Turbo time!
9. Elf
10.The Santa Clause
Santa Claus 1, 2, 3
National Lampoon's Christmas Vacation
Jingle All the Way
Elf
How the Grinch Stole Christmas
Trapped in Paradise
Christmas with the Kranks
Ernest Saves Christmas
Just Friends
Mixed Nuts
Surviving Christmas
A Christmas Story
Bad Santa
Fred Claus
Deck the Halls
ajung cred
Unul foarte tare ca și Coraline sau Corpse bride (in fine astea nu sunt de comedie dar sunt foarte bune!) este The nightmare before Christmas. dar nici asta nu e prea de comedie dar merita vazut
Incearca sa intri pe itimaiamintesticraciunul.blogspot.com. Aici gasesti o gama larga de filme si colinde craciun.
Sper sa te ajute!
Salut, iti zic eu 3 filme cu comedii doar ca sunt cam vechi filmele, dar zic eu ca merita : ACASA SINGUR 1, ACASA SIGNGUR 2 SI ACASA SINGUR 3! Sunt foarte amuzante, au fost si pe proTV doar ca eu am scris in romana numele filmului dar te descuri! MULT NOROC! Funda pls?