| DarkVampire98 a întrebat:

imi puteti spune si mie niste ANIME dragoste si comedie, in special dragoste? dau funda la cele folositore!

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

„Clannad" (2 sezoane), „Lovely Complex", „Special A", „Rosario & Vampire", „Princess Lover", „Suzuca", „Elefen Lied", „Angel Tales", „Excel Saga", „Love Hina", „Perfect Girl Evolution", „Wedding Peach", „Aishiteruze Baby", etc.
Vizionare plăcută!

10 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Cele mai frumoase și populare anime-uri de dragoste sunt:
Paradise Kiss, Special A, Skip Beat, Fruits Basket, Maid Sama!, Lovely Complex, Vampire Knight, The Familiar of Zero, Itazura na Kiss, Toradora!, Clannad, Bokura ga ita, Rosario + Vampire, Elfen Lied, Detective Conan.
Vizionare plăcută!

| Adryana a răspuns:

Buna. Lovely complex, Bokura ga ita, Vampire Knight. Vizionare placuta!

| DarkVampire98 explică (pentru Adryana):

In afara de Bokura ga ita le stiu pe toate dar mersi oricum dabea astept sa ma uit

| Bezea a răspuns:

Pe langa cele spuse deja poti sa incerci:
Nodame Cantabile, Peach Girl, Myself; Yourself, Onegai Teacher, Ah! My Goddess, Seto no Hanayome, Midori no Hibi, Shakugan no Shana, School Rumble, Kimi ni Todoke etc. Prea multe strica.

| FursecCuCiocolata a răspuns:

Mie im plk shakugan no shanalove struck:*. nu stiu daca este foarte amoros. deoarece are si actiune. dar in fine este vb despre o fata si un baiat care pe parcursul celor 2 sezoane pana pe la ultimele ep din sezonul 2 nu reusesc sa isi impartaseasca sentimentele deoarece inca nu au curaj. eu nu am apucat sa il urmaresc pe tot din pacate.sad.
este frms si amuzanthappy. o poveste de dragoste care inca nu este destinata.happy.
sper ca te-am ajutat!love struck:*

| RoseQueen a răspuns:

Daca vrei cv care sa te dea pe spate uite aici:
Naruto,Lovely complex,Inuzasha,Nana, Detective Conan, Ghost in the shell:Stand alone complex!

| mana_9899 a răspuns:

| Anutssuu a răspuns:

Nana :X

| corina28 a răspuns:

Neaparat sa te uiti la Kaichou wa Maid-sama e un anime superb il gasesti pe animefreak.tv

| DarkVampire98 explică (pentru corina28):

L-am vazut nu-ti face grij imi place mult