„Clannad" (2 sezoane), „Lovely Complex", „Special A", „Rosario & Vampire", „Princess Lover", „Suzuca", „Elefen Lied", „Angel Tales", „Excel Saga", „Love Hina", „Perfect Girl Evolution", „Wedding Peach", „Aishiteruze Baby", etc.
Vizionare plăcută!
Cele mai frumoase și populare anime-uri de dragoste sunt:
Paradise Kiss, Special A, Skip Beat, Fruits Basket, Maid Sama!, Lovely Complex, Vampire Knight, The Familiar of Zero, Itazura na Kiss, Toradora!, Clannad, Bokura ga ita, Rosario + Vampire, Elfen Lied, Detective Conan.
Vizionare plăcută!
In afara de Bokura ga ita le stiu pe toate dar mersi oricum dabea astept sa ma uit
Pe langa cele spuse deja poti sa incerci:
Nodame Cantabile, Peach Girl, Myself; Yourself, Onegai Teacher, Ah! My Goddess, Seto no Hanayome, Midori no Hibi, Shakugan no Shana, School Rumble, Kimi ni Todoke etc. Prea multe strica.
Mie im plk shakugan no shana:*. nu stiu daca este foarte amoros. deoarece are si actiune. dar in fine este vb despre o fata si un baiat care pe parcursul celor 2 sezoane pana pe la ultimele ep din sezonul 2 nu reusesc sa isi impartaseasca sentimentele deoarece inca nu au curaj. eu nu am apucat sa il urmaresc pe tot din pacate..
este frms si amuzant. o poveste de dragoste care inca nu este destinata..
sper ca te-am ajutat!:*
Daca vrei cv care sa te dea pe spate uite aici:
Naruto,Lovely complex,Inuzasha,Nana, Detective Conan, Ghost in the shell:Stand alone complex!
Neaparat sa te uiti la Kaichou wa Maid-sama e un anime superb il gasesti pe animefreak.tv
L-am vazut nu-ti face grij imi place mult
BlackOrangee întreabă: