Am vazut foarte multe filme dar preferatul meu este Twilight prima parte. Fantezie / Horror / Romantic. Am vazut toate partile, toate trei, dar ca si tine astept cu nerabdare partea a 4 si a 5. Partea a 4 apare in luna 11 dar partea a 5a abia in 2012 cam pe la sfarsit. Deci mai avem de asteptat.
Ajuta-ma te rog cu un vot aici http://www.econcurs.com/concurent-DidoracDenis.html
ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL :)
Buna filmul meu preferat este Cleoptra si imi place foarte mult e si romantic si dramatic e super.
Eu am mai multe filme preferate, dar o sa-ti zic doar 3. Primul este day of the dead sau dawn of the dead - filmele astea se aseamana. Diferenta dintre ele este ca au personajele si sfarsitul diferit. Genul este horror. Al 2 lea film este knowing- este un film SF si al 3 lea silent hill - horror. Genul meu preferat este horror si de aceea ti le-am spus pe acestea. Mie nu`mi prea plac filmele SF dar Knowing a fost chiar tare mai ales ca a avut si un pic de thriller.
Momentan nu un film preferat am ci un serial preferat si anume r.House.Cred ca nu ma voi plictisi de ea nici peste 5 ani de ar tot merge.Deja o urmaresc de trei ani si inca nu m-am plictisit.
Mie imi place Step up 2 : The streets din categoria
dans, muzica, romance
este supeeeer fain
Piranha - horror, thriller
The Spy Next Door- familie, aventura, comedie
Hitman- Actiune, Crima, Drama Thriller
Forbidden Kingdom- Actiune, Aventura, Comedie, Dragoste, fantezie, romantic
Si mie imi place "the twilight saga".nu mai am rabdare pana sa apara "breaking dawn".un film cu adevarat frumos si interesant.
Streetdance 3D-Drama
Lumea dansului pe strada si a baletului produc scantei in StreetDance, vibrantul, revolutionarul si inovatorul film 3D de la Vertigo Films.
In timp ce se antreneaza pentru Campionatul Streetdance din Marea Britanie, o echipa streetdance este fortata sa se alature dansatorilor de balet Royal in schimbul spatiului de repetitii. Fara nici o cauza comuna si cu intense pasiuni de afirmare, acestia realizeaza ca trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si uni fortele pentru a castiga.
StreetDance releva talentul dansatorilor din Marea Britanie, inclusiv show-urile de neclintit ale dansatorilor studioului de senzatii Got Talent din Marea Britanie: Flawless, Diversity si George Sampson, precum si a lui Matthew Bourne, protejatul lui Richard Winsor si protagonistei Britaniei, actrita Nicholas Burley (Donkey Punch, Love & Hate).
Al meu este "remember me" genul drama, romantic...app si mie`mi plc twilight iar breaking dawn apare pe 18 noiembrie in america
Floriin7 întreabă:
LoVeIsMyAir întreabă:
Canghel întreabă: