| AleX_3918 a întrebat:

Vroiam sa va dresez o intrebare : care este filmul vostru favorit? Va rog sa precizati numele intreg si categoria (SF, comedie, drama), al meu este "The Twilight Saga". Genul filmului este Fantezie, Thriller. Iubesc filmul asta, am vazut toate si abia astept sa apara "Zori de Zi". :X. Raspunsul cel mai complex primeste funda+vot! :X

Răspuns Câştigător
| iloveshoes a răspuns:

Am vazut foarte multe filme dar preferatul meu este Twilight prima parte. Fantezie / Horror / Romantic. Am vazut toate partile, toate trei, dar ca si tine astept cu nerabdare partea a 4 si a 5. Partea a 4 apare in luna 11 dar partea a 5a abia in 2012 cam pe la sfarsit. Deci mai avem de asteptat.

10 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

A walk to remember (Drama, Romantic) este superb filmullove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajuta-ma te rog cu un vot aici http://www.econcurs.com/concurent-DidoracDenis.html
ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL :)

| lovelygirl_9035 a răspuns:

Buna filmul meu preferat este Cleoptra si imi place foarte mult e si romantic si dramatic e super.

| Sayoko a răspuns:

Eu am mai multe filme preferate, dar o sa-ti zic doar 3. Primul este day of the dead sau dawn of the dead - filmele astea se aseamana. Diferenta dintre ele este ca au personajele si sfarsitul diferit. Genul este horror. Al 2 lea film este knowing- este un film SF si al 3 lea silent hill - horror. Genul meu preferat este horror si de aceea ti le-am spus pe acestea. Mie nu`mi prea plac filmele SF dar Knowing a fost chiar tare mai ales ca a avut si un pic de thriller.

| carminaburana43 a răspuns:

Momentan nu un film preferat am ci un serial preferat si anume big grinr.House.Cred ca nu ma voi plictisi de ea nici peste 5 ani de ar tot merge.Deja o urmaresc de trei ani si inca nu m-am plictisit.

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Mie imi place Step up 2 : The streets love struck love struck love struck love struck love struck din categoria
dans, muzica, romance
este supeeeer fain

| RazvanGeorge a răspuns:

Piranha - horror, thriller
The Spy Next Door- familie, aventura, comedie
Hitman- Actiune, Crima, Drama Thriller
Forbidden Kingdom- Actiune, Aventura, Comedie, Dragoste, fantezie, romantic

| AlexandraIonela10 a răspuns:

Si mie imi place "the twilight saga".nu mai am rabdare pana sa apara "breaking dawn".un film cu adevarat frumos si interesant.

| тєqυιℓα a răspuns:

Streetdance 3D-Drama
Lumea dansului pe strada si a baletului produc scantei in StreetDance, vibrantul, revolutionarul si inovatorul film 3D de la Vertigo Films.

In timp ce se antreneaza pentru Campionatul Streetdance din Marea Britanie, o echipa streetdance este fortata sa se alature dansatorilor de balet Royal in schimbul spatiului de repetitii. Fara nici o cauza comuna si cu intense pasiuni de afirmare, acestia realizeaza ca trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si uni fortele pentru a castiga.

StreetDance releva talentul dansatorilor din Marea Britanie, inclusiv show-urile de neclintit ale dansatorilor studioului de senzatii Got Talent din Marea Britanie: Flawless, Diversity si George Sampson, precum si a lui Matthew Bourne, protejatul lui Richard Winsor si protagonistei Britaniei, actrita Nicholas Burley (Donkey Punch, Love & Hate).

| KittyBeyb14 a răspuns:

Al meu este "remember me" genul drama, romantic...app si mie`mi plc twilight iar breaking dawn apare pe 18 noiembrie in america